Opinie klientów

4.75 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(157)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(157)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Standardowy zestaw do stukania..niewiele do obejrzenia, jest na dolnym końcu spektrum i umiera, ale do tej pory działali i tną ok... Są dobre dla gdy złamiesz swój dobry zestaw, i potrzebujesz czegoś natychmiastowego i nie możesz wyjść i kupić nowego zestawu, to jest jak na razie dobre wsparcie na nagłe wypadki... Albo wypożyczyć kran i umrzeć przyjaciółce lub rodzinie, i nie martwić się, czy się połamią, czy porzucą kawałki, będziesz smutny tak, ale nie śmiertelnie zdruzgotany. I tak kupiłbym ten zestaw jeszcze raz, to jest pewne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Szybko przybył z Chin do Toronto Kanady. Przybył w dobrym stanie. Jakość nie jest wielka. Dużo okry i jedna z dziur w jednym z obumarli nie jest nawet całkowicie przewiercona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Calité de merd po wysłuchaniu mnie i w dodatku brakuje części. Nigdy więcej w życiu nie kupię nic od Bangooda. To już koniec. Ponadto po usłyszeniu 3 mojej drugiej paczki, zamiast otrzymania paczki, po 3 miesiącach otrzymałam zwrot. Wyobrażacie to sobie. Usłysz paczkę dla mnie 3 i na końcu jesteś zwracany, podczas gdy ja kupiłem 15 sztuk i słyszę, na końcu jestem zwracany. Bardzo zawiedziona i zamierzam stąd wyjść i nie wkładać tu więcej mojej stopy. Za Boga Bangooda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    cheaply made set. dies will need some work as there are significant burrs on the cutting edge. handles are cast and look fairly weak. but considering the whole set costs the same as a decent tap+die value isn't bad. should be good for softer metals, maybe mild steel with care.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Otrzymałem rozkaz i byłem bardzo szczęśliwy, tego się naprawdę spodziewałem. Przydasz mi się w moich obowiązkach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    order received 1) package need to improve, items was out box , on courrier package , but item received 2) difficult with local ELTA post office, they don’t deliver I should collect. think better way

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Otrzymany towar, zacznij używać, aby naprawdę sprawdzić jego jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Jedno z najpiękniejszych narzędzi, jakie kiedykolwiek kupiłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Wataha otwarta, paczka prawie pusta. Wiele kawałków brakuje w środku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    500, toloach przybyło szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 738
    • Ft10 496
    • Ft2 368
    • Ft2 300
    • Ft2 706
    • Ft4 400
    • Ft7 448
    • Ft2 383
    • Ft5 982
    • Ft3 045
    • Ft23 366
    • Ft5 077
    • Ft2 706
    • Ft5 755
    • Ft6 093
    • Ft2 368
    • Ft23 705
    • Ft14 776