Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(179)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(179)
    • 5 Star(147)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/09/2021

    Przybyli bardzo szybko. Mogło być lepiej zapakowane, ponieważ większość kranów i matryc wyszły z futerału i były luźne w plastikowym opakowaniu zewnętrznym. Na szczęście wszystkie bity zostały rozliczone. Jakość wydaje się przyzwoita za cenę, a zestaw jest dość wszechstronny. Niestety jeden lub dwa z bitów albo brakuje ich stempla lub stempel nie jest wyraźny, patrz zdjęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Doskonałe w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Pionierski produkt, dobrze wykończony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Taśma jest bardzo słaba i nie nadaje się do metali, może być używana do drewna lub tworzyw sztucznych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Szybka i niezawodna wysyłka. Paczka została dostarczona szybko i dobrze zapakowana. Niestety byłem bardzo rozczarowany jakością produktu. Zestaw jest kompletny i wygląda dobrze, ale faktura materiałów jest bardzo zła! Jeszcze ich nie użyłem, ale sądząc po nowo nakreślonym kształcie nici, szorstkie, źle zdefiniowane i z dużymi smugami, nie spodziewam się wielkich rezultatów. Chociaż cena była bardzo niska, świetne recenzje sprawiły, że pomyślałem o dobrej ofercie; zamiast tego był to zły zakup. Ledwo oceniam negatywne oceny, ale tym razem trudno tego nie zrobić! Szybka i niezawodna wysyłka. Paczka została dostarczona szybko i dobrze zapakowana. Niestety byłem bardzo rozczarowany jakością produktu. Zestaw jest kompletny i wygląda dobrze, ale wykonanie materiałów jest złe! Jeszcze ich nie używałem, ale sądząc po ledwo naszkicowanym kształcie nici, szorstkie, źle zdefiniowane i z wielkimi owłosieniemi, nie spodziewam się wielkich rezultatów. Chociaż cena była bardzo niska, doskonałe recenzje sprawiły, że pomyślałem o dobrej ofercie; zamiast tego był to zły zakup. Ledwo daję negatywne oceny, ale tym razem trudno nie być w stanie tego zrobić!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Standardowy zestaw do stukania..niewiele do obejrzenia, jest na dolnym końcu spektrum i umiera, ale do tej pory działali i tną ok... Są dobre dla gdy złamiesz swój dobry zestaw, i potrzebujesz czegoś natychmiastowego i nie możesz wyjść i kupić nowego zestawu, to jest jak na razie dobre wsparcie na nagłe wypadki... Albo wypożyczyć kran i umrzeć przyjaciółce lub rodzinie, i nie martwić się, czy się połamią, czy porzucą kawałki, będziesz smutny tak, ale nie śmiertelnie zdruzgotany. I tak kupiłbym ten zestaw jeszcze raz, to jest pewne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Szybko przybył z Chin do Toronto Kanady. Przybył w dobrym stanie. Jakość nie jest wielka. Dużo okry i jedna z dziur w jednym z obumarli nie jest nawet całkowicie przewiercona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2019

    O produto chegou antes do prazo, porém, acredito que devido à pouca preocupação com a embalagem, a mesma se rasgou e uma das ferramentas se perdeu além de a caixa estar quebrada. No geral o produto é bom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2017

    Received the package just now and fast delivery but packaging was not good, 3 items were missing.. small tap... see attached pictures. regards, hermie///

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$75.99
    • US$49.65
    • US$19.99
    • US$11.99
    • US$8.38
    • US$10.49
    • US$8.07
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$23.09
    • US$34.64
    • US$25.40
    • US$31.99
    • US$11.01
    • US$18.47
    • US$49.65
    • US$124.39
    • US$9.26