Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2022

    Produkt dotarł szybko i w kolejności. Istnieje wiele możliwości, aby dostosować. Dobra jakość materiału, dobra cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Otrzymaliśmy paczkę w mniej niż tydzień. Na razie wszystko wygląda naprawdę dobrze i podoba mi się, że instrukcje są w języku angielskim (również w języku niemieckim, francuskim i włoskim). Teraz muszę go zainstalować, a potem powiem ci więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Kupiłem go mojemu tacie. Naprawdę mi się podoba. Fajnie jest go zainstalować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Excelente produto e o envio foi muito rápido ( 3 dias). O material é de boa qualidade e a montagem super fácil, sendo que as instruções que veem incluídas são bastante fáceis de compreender.Recomendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Dotarliśmy w samą porę. Już zmontowane na ogród patio. Dobra budowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Dotarło zaskakująco szybko. Zainstaluję go później, więc mogę ocenić tylko pierwszy wygląd. Powiedziałabym, że to cena za pieniądze. Może przezroczysta tubka jest za bardzo wciśnięta do opakowania (nie tak jak na zdjęciu). Miejmy nadzieję, że nie wpłynie to na użycie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Produkt zgodny z opisem. Wszystko nieskazitelnie czyste. Materiał dobrze zapakowany i szybki do przybycia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Szybka dostawa, wszystko było w porządku. Jeszcze nie testowałem, ale powinno zadziałać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    /Dotarło dość szybko. Mam wszystkie części.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    Poor quality tap connectors. The tap connectors cannot withstand the water pressure. this photo was the first time I tried this product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$40.41
    • US$31.19
    • US$30.33
    • US$9.23
    • US$32.99
    • US$19.99
    • US$26.99
    • US$29.32
    • US$25.40
    • US$10.38
    • US$6.90
    • US$15.74
    • US$36.17
    • US$38.10
    • US$50.81
    • US$45.99
    • US$23.99