Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2021

    Produkt był w tym samym opakowaniu z innymi produktami. W kolejności, podejdę do testu. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Bardzo dobra obsługa Bardzo dobry pakiet Wszystko bardzo dobre. Zdecydowanie polecam. Dziękuję, 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Balik, który dostałem, był pełny. Dotarł nieuszkodzony i bez skazy. Wypróbowany działa bez problemów. Następnym razem zamówię coś mocniejszego. Ten zestaw jest testem funkcjonalności. Rekomenduję. Przybywa za dwa tygodnie. Bangood zwycięża.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Moje zamówienie 4000w

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Descent little thing it's 1 more plug addition to my big battery power pack and uses next to no energy to charge up phones tablets etc the ONLY fault is the fan that stays on constantly but other than that it's ok 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Otrzymał bardzo dobrze, jeszcze go nie przetestowałem, mam zestaw małego panelu słonecznego, brak mi inwertera, aby wykonać kompletne testy całego zestawu, jak w przypadku kampingu lub małych ładunków telefonicznych, tabletu lub małego światła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Działa dobrze, ale wentylator jest zawsze włączony, nawet bez połączenia i jest bardzo głośno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Działa idealnie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Did not expect n plastic cover and no plug .Im in Sa and our plugs dont fit.What am i suppose to do?Dissapointed...add pic confusing?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Przymierzyłem małą suszarkę i działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$183.63
    • US$125.99
    • US$92.39
    • US$69.29
    • US$73.91
    • US$109.99
    • US$125.99
    • US$168.62
    • US$18.39
    • US$69.29
    • US$172.08
    • US$61.20
    • US$117.80
    • US$65.82
    • US$128.19
    • US$187.89
    • US$74.99
    • US$39.99