Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Wielkie wpling 5 opcji użycia dla podróży będzie cud, przybył super szybko i pracował doskonale i żadnych dodatkowych opłat w cłach..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Bardzo dobry dystrybutor mocy z dwoma gniazdami ładowania USB. Pomiędzy dwoma gniazdami ładowania USB znajduje się dioda LED, która zawsze świeci, gdy prąd jest obecny. Przetwórstwo i pakowanie są profesjonalne. Dystrybutor energii posiada wspólne certyfikaty bezpieczeństwa dla UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Dobry adapter gniazd, który pozwala podłączyć urządzenia varios do pojedynczej skarpety ściennej i zapewnia 2 normalne wyjścia do ładowania USB, co pozwala uniknąć szukania ładowarek, ponieważ wymagany jest tylko kabel do ładowania USB. Dobra oferta na błyskawiczną sprzedaż na prawie 9 euro, ale dość droga w oryginalnej cenie (o potrójnie!)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • XPDVIP2
    RU
    16/05/2021

    Отличный дорожный девайс, достаточно качественно выполнен, аккуратный. Удовлетворяет тому, для чего я его брал. Но единственный вопрос - ток зарядки на USB разъёмах? У меня кабель показывает 1,33А. Ах да, ещё - сын заметил высокочастотный свист от преобразователь напряжения. Возможно, я не слышу, старый уже. 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Bardzo dobry adapter gniazda UE z 2 wyjścia USB 5V2.4A. Jest to bardzo przydatne do wielu zastosowań. Jakość jest znakomita!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bazilpo
    GR
    01/12/2021

    Nie, nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Bardzo dobrze, to jest bardzo dobre. Porty usb mają wartość 2,4V. - Jakość jest super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Przybyła z Hiszpanii w pięć dni. Jakość cena, działa bardzo dobrze.Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$63.51
    • US$36.95
    • US$68.19
    • US$16.79
    • US$41.57
    • US$20.12
    • US$33.48
    • US$30.99
    • US$53.12
    • US$15.00
    • US$17.31
    • US$25.40
    • US$45.03
    • US$12.69
    • US$25.40
    • US$45.03
    • US$18.47