Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Produkt przybył zgodnie z opisem!! Jeszcze jeden dodatkowy kawałek przyszedł do pomocy w ostrzeniu!! Świetna jakość!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Naprawdę się z tego cieszę. Wygląda świetnie, nie mogę się doczekać, żeby go użyć. Czarny uchwyt na nóż jest pęknięty podczas wysyłki myślę, ale gdyby go tam nie było, kamienie byłyby uszkodzone. Uchwyt na kamień ma pod spodem podkładka, pod którą jest premia. Wystrzał za dolara, to świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    As pedras chegaram em perfeito estado e antes da previsão de entrega, ainda não as testei mas parecem me boas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Świetnie. Świetna jakość konstruktywnej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Naprawdę dobrej jakości kamienie dostarczane w dobrym opakowaniu. Ogólnie rzecz biorąc, świetny stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Wow, jak na opis plus dodatkowe 100%. To jest lepsze niż artykuł, który kupiłem, to doskonały sprzęt. Bardzo się z tego cieszę. Dziękujemy Sprzedawcy i dziękujemy Banggood! Jeśli miałbym powiedzieć coś negatywnego, to może być trochę więcej folii bąbelkowej, zwłaszcza w sposób, w jaki logistyka rzuca artykuły wokół załadunku i rozładunku, ale, tym razem, w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    J'ai acheté cette pierre, mais il ne faut pas l'utiliser telle que. Les grains s'effritent très vite et elle devient rapidement inutilisable ! Mais j'ai trouvé une SOLUTION qui consiste à encoller la pierre préalablement. Il faut que la colle imbibe la pierre en profondeur le plus possible, sans pour autant que le surface soit recouverte comme par une couche de peinture. Sinon la lame à aiguiser n'est plus en contact avec les grains... C'est un peu difficile à régler, mais on y arrive ! Pour un usage occasionnel, c'est suffisant.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Otrzymany z chipem w jednej twarzy. To zostało zapakowane w cienkie pudełko ścienne i umieszczone w plastikowej torbie. Nie za dobrze chroniona. Nic dziwnego, że się uszkodził.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    To był jeden z pierwszych przedmiotów, które kupiłem od Banggood i nie zamówiłem drugiego kamienia, ale wygląda na to, że drugiego nie można dostać na własną rękę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 494
    • Ft2 794
    • Ft14 480
    • Ft3 494
    • Ft13 984
    • Ft3 142
    • Ft27 271
    • Ft3 842
    • Ft10 835
    • Ft2 655
    • Ft1 689
    • Ft3 842
    • Ft11 886
    • Ft3 142
    • Ft3 142
    • Ft2 013
    • Ft11 186
    • Ft6 439