Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Zegarek działa dobrze (nawet jeśli tarcza jest lekko obracana) i wydaje się być dobrej konstrukcji. Dla ochrony wyświetlacza przewidziano dwa taśmy i dwa filmy (jeden jest już zamontowany). Wyświetlacz jest dobrze czytelny i naprawdę okrągły, a nie zwykły, zakamuflowany kwadratowy wyświetlacz. W porównaniu z innymi smartwatchami jest nieco spartaniczny jako oprogramowanie, ma wymienne tarcze, ale z małą różnorodnością (i bez rąk ponad standardową); nie wykrywa ciśnienia ; (który byłby jednak fałszywy jak we wszystkich smartwatchach na rynku) Mam wątpliwości co do prawidłowego wykrywania poziomu tlenu we krwi (zawsze wynosi 99%). Niestety, nie można uruchomić wyświetlacza poprzez dotykanie ekranu: jest on aktywowany tylko przyciskiem lub podnosząc zegar. Jednak biorąc pod uwagę cenę (wziąłem ją, gdy była promo), pozostaje ona ważnym produktem; wskazane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Produkt wygląda dobrej jakości jest stosunkowo szybki jak na swoją cenę, dostawa była bardzo trudna do kontynuacji, ponieważ na stronie mailamericas pojawia się zaktualizowane informacje, ale lokalna firma poczty nie miała informacji przewodnika, Należy umieścić w przewodniku, do którego przedsiębiorstwa pocztowego dostarczono paczkę, aby dokładniej śledzić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Dobrze wykonany zegarek. Animacje są prawie płynne. Wyświetlacz jest łatwy do odczytania nawet w bezpośrednim świetle słonecznym. Połączenie Bluetooth trzyma. Bateria wystarcza na około 3 dni w normalnym użytkowaniu. Osobiście, tęsknię za pomiarami ciśnienia krwi i pogodą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Pasuje dobrze i chudiej niż mój zwykły zegarek, który zazwyczaj noszę. Monitor serca wydaje się być dokładny jak mój drogi zegarek. Pasek musi być przytulny, ale nie zapięty, aby funkcjonować. Jasny, przejrzysty wyświetlacz z dużą ilością twarzy do wyboru. Ma wibrator wbudowany do powiadomień. Czas trwania baterii na pierwszym ładowaniu trwał około 5 dni. To lepsze niż zegarek mojej żony. Wciąż próbuję dostać SMS-y, ale powiadomienia z wyświetlaczem numerów działają. W cenie, jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Te zdjęcia pokazują porównanie do mojego zegarka ekspedycyjnego Timex, który miałem od lat. Prawie o połowę mniej. Podoba mi się, że ma być wodoodporny do 3 ATM. Mam nadzieję, że się utrzyma. Wydaje się dobrze zbudowany i wykończony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Zegarek jest ładny i nie zmysłowy dlatego wygodny, chociaż nie jest najbardziej wygodny. Pudełko jest z dodatkowymi wymiennymi opaskami, ten, który mówi, że czarny jest z kilkoma dodatkowymi czerwonymi opaskami, a zielony z dodatkowymi czarnymi opaskami. Żałuję, że nie zdałam sobie z tego sprawy wcześniej i przyniosłam zielone i czarne, które są bardziej eleganckie, jak to widzę. Posiada podstawowe funkcje, a ekran dotykowy działa stosunkowo dobrze. Nie podobało mi się to, że czas potrzebny na włączanie ekranu, kiedy naciskasz, nie jest natychmiastowy i to frustruje, a żeby kontrolować muzykę trzeba spojrzeć na pasek narzędzi, co nie jest praktyczne dla mnie. Miesiąc zajęło mu dotarcie tutaj, a ja mieszkam na prowincji. W każdym razie jest to ładny i elegancki zegarek i działa. Dlatego uważam, że to był dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Snatch był nagrodą. Dzięki Banggood :) Zegarek jest w porządku, wiesz co jest w opisie. Wodoodporny, próbowałem. W zestawie jest ochraniacz ekranu i zapasowy pasek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Wspaniały produkt, jak wspomniano w opisie i wszystkie cechy działają dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    First sad po ako kasi dalawang besis na cancelled ang order. tapos nag sent sila sa gmail reoder ulit ang item midjo natgal kasi may mga holiday season.magandan po siya kaya d maayo pagkabit kobsa protector bubble siya.thank you supplier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Dobra jakość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Doskonały produkt, przybywam wcześniej, ma dobre wykończenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10,216
    • Ft11,454
    • Ft16,173
    • Ft10,674
    • Ft8,475
    • Ft11,454
    • Ft8,667
    • Ft4,951
    • Ft13,451
    • Ft8,766
    • Ft10,525
    • Ft10,216
    • Ft5,047
    • Ft8,410
    • Ft10,076
    • Ft8,401
    • Ft11,454
    • Ft5,261