Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Właśnie otrzymałem, wszystko w porządku, szybka dostawa (1 tydzień przed prognozą). Wszystko tak, jak zostało to opisane w opisie produktu. Obie baterie są już naładowane i gotowe do pracy. Nie próbowałem jeszcze odkręcić nakrętek do kół, bo pada, ale to jest po prostu odłożone. Jak na razie dobrze.5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Гайковерт нормальный. Кейс слегка пострадал, но не страшно. В комплекте 2 усиленных макитовских аккумулятора. Зарядка евро. Крутит как Шурик.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Zepsuty pakiet transportowy. Mam nadzieję, że jest również niezawodny w pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Ma tylko trzy prędkości, a nie cztery, jak jest napisane w ogłoszeniu! Potrzeba czasu, żeby się załadować! Skrzynka się popsuła!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Dobrze wykonane, ciężkie i mocne, latarka jasna, działa świetnie. Jest wyposażony w dwie baterie, ręczny, pasek i kabel ładujący.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Super ładunek przybył za szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    هذا الجهاز رائع جدا لم تتم التجربه

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Witam, obawiam się, że mam problem z tobą. Wczoraj byłem zachwycony, że otrzymałem moje 2pcs 1200nm i maszynę do wkręcania. Napełniłem go i wziąłem ze sobą do pracy. Niestety, nie działał przez 1 godzinę, dość często zatrzymuje się na prawym zakręcie, ale obraca się o 180 stopni i zatrzymuje. Nie mogę z nim pracować. Chciałem odkręcić 10mm Cardana, ale niestety nie mógł tego zrobić. Mój drugi samolot to stary parkside 400sqm i wygodnie go rozwinąłem. Więc moment obrotowy nie jest taki, jak określono, ani nie działa. Zastanawiałem się, co robić o tej porze. Gdzie mam go odesłać, czy co z nim zrobić? Bardzo dziękuję za odpowiedź.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Bardzo doskona3e i funkcjonalnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Niestety, nie możesz zrobić wybuchu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$69.99
    • US$59.99
    • US$164.00
    • US$130.44
    • US$81.49
    • US$79.99
    • US$66.49
    • US$80.84
    • US$157.07
    • US$64.27
    • US$33.99
    • US$79.99
    • US$80.49
    • US$50.81
    • US$59.49
    • US$45.99
    • US$42.79