Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(157)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(157)
    • 5 Star(139)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2021

    Inteligentny zegarek jest w porządku. Dla mnie brakuje kilku prostych funkcji, takich jak ustawianie alarmów bezpośrednio ze smartwatcha. Ma wiele okopów sportowych. W porównaniu z Mi Band liczy kroki, tętno i kilometry. Oba wykazują te same wartości. Mogę tylko narzekać na miny smartwatchów. Większość z nich wygląda nieprofesjonalnie. Nie ma pogody. Wniosek o telefon mógłby być lepszy. Smartwatch ma słaby bluetooth - 4m od telefonu i stracił sygnał.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Zegarek ma więcej pozytywnych punktów niż negatywnych: Pozytywne: Jasność ekranu, powiadomienia są prawidłowe, bardzo dobrze przyczepia się do mojej ręki, wymaga czasu, aby rozładować . (pomimo krótkiego czasu, zużywa dość dużo na latarkę) Odporny na wodę (użytkowanie do wszystkiego) itp. Negatywy: nie ma blokady ekranu (jak na przykład w Mi Band), bluetooth nie osiąga dużych odległości (5 na 6m, ale po synchronizacji, informacje trafiają do urządzenia) Zeroner informuje kroki i kcal na telefonie komórkowym . (Dla mnie to interesujące wiedzieć tylko o tym, jak spałem) I choć jest bardzo odporny, radzę kupić film. Wysyłka była bardzo szybka, w ciągu 1 tygodnia była już na poczcie w moim mieście. Jednak po 20 dniach poczta dotarła do U.U

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Świetny zegarek, ale po miesiącu użytkowania został zniszczony przez ochronę lotniska, a teraz przełączyłem się na mój stary zespół mi 4... Bateria działa tak, jak w instrukcji przez 4 dni, bez 24-godzinnego monitorowania trwa 13 dni z 2 dni aktywnych za pomocą GPS, podobnie jak my mi pasm 4, GPS działa poprawnie, ale w porównaniu z moim bryton Riderem 15 niektóre segmenty na Strawie były prowadzone w krótszym czasie, niektóre w dłuższym czasie, ale nie były poprawne. Zegarek można użyć do mierzenia GPS-a i tętna na treningu, ale na razie zostaję z brytonem i czujnikiem prędkości na kole.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    I've had the watch for a few weeks, and I'm happy with it. it arrived a bit late due to the pandemic, but was well packed and undamaged. good value for money, and although I've not used all functions, there are plenty and they work well. there are many different faces to switch between, and the graphics are clear. the USB charger connects well, and it charges the watch fairly quickly. only downside so far is readability with polaroid sunglasses! there are lots of watches that would compete on value and price, but this one is good. would recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Ilość tego smartwatcha jest do przyjęcia. Zawiera wiele trybów sportowych. Ekran nie jest ekranem amolowanym, ale jasność jest poprawna. Skrzynia wykonana z plastiku. To bardzo wygodne noszenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Szybkozłączka delicyjna Bardzo wyraźny monitor, wodoodporny n morze (przetestuj go). Program Zeroner bardzo lekki i nie zużywa baterii w telefonach komórkowych Bardzo lekki zegarek nie wiem, czy wytrzyma rok, zobaczymy.. Zobacz unboxing wideo na stronie https://youtu.be/nuJFrkhPVp0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Lubię bardzo zegarek smartwatch można również huśtać się w basenie, że jest to sprawdzone przeze mnie To jest dość dokładne z pomiarami (może SpO2 nie jest tak dokładny). Chciałbym zasugerować, że ze względu na cenę również, może nie być najlepszy nie bardzo dobry ..to nie ma powiadomienia o pogodzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Przyjazd za 13 dni, dobrze zapakowany. Jest bardzo wygodny, bardzo przystojny, do tego czasu nie ma na co narzekać. Nie zrobiłam z nim jeszcze testów na temat aktywności fizycznej, ale z tego, co widziałam u YouTube jest całkiem dokładny. A jego bateria wydaje się działać dość długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Całkiem inteligentny zegarek z wieloma funkcjami. Paczka dotarła w dobrym stanie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Myślę, że jest doskonały. To mój pierwszy zegarek fitness, ale sprawdziłem się dobrze, zanim zdecydowałem się kupić ten i wyglądało to jak najlepszy stosunek jakości do ceny. Wyświetlacz jest ładny i ostry, a ekran dotykowy jest elastyczny. Aplikacja Zeroner działa dobrze i obejmuje wiele aspektów fitness. Myliłem się, wierząc, że ma czujnik barometryczny wysokości, ale wydaje się, że nie ma takiego czujnika, więc musi polegać na GPS do określenia gradientu i wysokości. Dotarła do mnie w tydzień w Wielkiej Brytanii. Śliczny miękki pasek i monitor pracy serca wydaje się działać dobrze. Bardzo zadowolony z mojego nowego zegarka. Mam nagranie na Youtube, na https://youtu.be/DXlNtAs1coo

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$64.81
    • US$45.14
    • US$36.56
    • US$48.03
    • US$114.99
    • US$26.99
    • US$59.18
    • US$31.99
    • US$50.90
    • US$45.99
    • US$39.99
    • US$41.57
    • US$52.99
    • US$29.99
    • US$28.99
    • US$58.99
    • US$23.99