Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2022

    Wymyślenie, jak go podłączyć, było trochę trudne, ale matryca miała wszystkie niezbędne kable. Aktywowałem Remote i voila! Po dotknięciu dwóch przycisków na pilocie, mogę teraz przełączyć się z laptopa na stanowisko robocze, monitory, klawiatura, mysz i wszystko! Dziękuję Banggood, i dziękuję sprzedawcy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Dobra jakość i działanie. Jako „podwójny monitor" KVM, jest to trochę mylące. Obsługuje 2 monitory, ale nie obsługuje dwóch jednomonitorowych stacji roboczych (keyboard/mouse/1 monitor), które mogą być podłączone do dowolnego z 4 różnych zestawów wejść. Nie ma oczywistego sposobu łączenia par monitorów, aby umożliwić łatwe przełączanie się między dwoma komputerami dwumonitorowymi.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Zaskakujące jak bardzo to lubię, działa nawet lepiej niż się spodziewałem. Brak problemów z synchronizacją ekranów, przełączanie ekranu jest dość szybkie. Transmisja audio działa dobrze. Pilot działa pod bardzo ciasnym kątem. Szkoda tylko, że pilot jest odpowiednio oznakowany i zorientowany tak, aby pasował do systemu Kvm-A i B.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2022

    Lekko nieudolny, ale działa, jak już to rozgryziesz. Czasami wymaga szybkiego restartu, ale przełącznik i tak jest przed tobą, więc to nie jest duży problem. Monitory, klawiatury i myszy z donglem działają ok, inne urządzenia, takie jak kamery internetowe i adaptery Ethernet nie działają przez przełączanie USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Działa dobrze. 4 kable USB w zestawie. Nie ma kabli HDMI. Zdalne jest ładne, ale musi wskazywać bezpośrednio na KVM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Działa dobrze, jak się spodziewaliśmy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Przybyli szybko. Dobre opakowanie. działa jak w reklamie. Jestem bardzo usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Jestem bardzo zadowolony z tego przełącznika. Działa wyśmienicie i łatwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Łatwy do podłączenia, niezawodna funkcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.39
    • US$18.47
    • US$66.99
    • US$10.38
    • US$4.59
    • US$18.99
    • US$40.41
    • US$8.99
    • US$9.23
    • US$21.99