Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/07/2021

    Zamówiony 4 czerwca, a otrzymany 5 lipca, zajęło miesiąc dotarcie do Piura Peru. Dobrze zapakowane, bez pianki ani ochronnych bąbelków, nadal są nieuszkodzone. Działa dobrze i za jego cenę (10 dolarów) polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Zamówiony 21 marca i przyjęty 20 kwietnia. 30 dni zajęło dotarcie do Piury Peru. Nie miał zabezpieczenia wewnątrz torby, ale produkty dotarły w dobrym stanie. Dobra szybkość transferu i materiałów budowlanych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Zamówiony 19 marca, a otrzymany 14 kwietnia, zajęło 26 dni dotarcie do Piura Peru. Mini PC polecany do klas biurowych i wirtualnych, funkcjonalnych i przydatnych hubów dla tych komputerów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Dzięki temu produktowi przekazuję swoje dane bardzo szybko z magazynu. To był bardzo dobry wybór, którego nie żałowałam. I nie sprawia mi to żadnych problemów podczas korzystania z niego. Kolejny dobry zakup od Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Molto comodo siccome è permesso di accendere e spegnere i singoli ingresso USB. Prodotto che si presenta non ingombrante e resistente, non ho avuto modo ancora di verificare l'effettiva velocità di trasmissione ma quella dichiarata dal costruttore è quella di una porta USB 3.0 ovvero 5 Gbit/s. Nel complesso un oggetto comodo e "decorativo" ( se ami avere accessori tech sulla tua scrivania) quindi e la scelta che vi consiglio se come me state scegliendo il prodotto in regalo assieme al primo acquisto. Un altro punto a favore è stata la spedizione che è arrivato prima di quanto dichiarato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    llegó en buenas condiciones el producto el cual me será de mucha utilidad. Gracias Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Dobra jakość, naprawdę USB 3.0, ma mały rozmiar i jest dość przenośny. Uaktywniasz port przy pomocy górnego przycisku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    on tracking

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    17 dni później produkt dotarł, został otwarty w celni do przeglądu, ale nie dotarł poturbowany, jak tylko spróbuję przedłużyć jego kwalifikacje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Dokładnie tak jak opisano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 058
    • Ft13 769
    • Ft4 699
    • Ft28 701
    • Ft22 899
    • Ft5 707
    • Ft9 738
    • Ft7 387
    • Ft8 730
    • Ft7 723
    • Ft4 364
    • Ft11 081
    • Ft4 364
    • Ft7 326
    • Ft13 769
    • Ft6 104
    • Ft21 372
    • Ft4 251