Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Philip
    PH
    28/05/2021

    Szybka wysyłka! Nieźle jak na zagraniczny zakup. Działa bezbłędnie z asystentem domowym! Używam koordynatora CC2531 z zygbee2mqtt i jego integracja z asystentem w domu wszystko mi ujawnia: włącznik, prąd, napięcie, zużycie energii i przywrócenie stanu podczas przerwy w dostawie prądu. Wyposażyłem go w niskoprofilową UE do uniwersalnego adaptera, dzięki czemu mogę korzystać z moich urządzeń spoza UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Produkt jest dokładnie taki, jakiego oczekiwałem. Świetny dodatek do domowego asystenta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Dostarczone w ciągu 3 dni. Jestem wstrząśnięty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Produkt zgodny z opisem, dobre wykończenia i jak dotąd 0 problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Muszę zmienić recenzję na ten produkt. Chociaż podstawowa funkcja ON/OFF działa dobrze z integracją Home Asystent ZA, uzupełniające informacje nie są i jest to dla mnie niewypał, biorąc pod uwagę, że używam standardu Zigbee 3.0. Jeśli obsługują wszystkie podstawowe funkcje ON/OFF, Natychmiastowe zużycie mocy i całkowite konsupcja, na pewno dam im 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Works like a charm. Using them with the Zigbee protocol in combination with Trust/Klikaanklikuit home automation for switching lights and TV. Connection established within seconds... no need of a manual. Have not tried the Blitzwolf app. Don't really need it for switching lights. Maybe I'll have a look to check out the power metering in the future.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Wtyczki docierają dość szybko. Połączony z moją domową asystentką na malinie z kijkiem Conbee 2. Działa dobrze, przełączanie i dostarczanie wartości licznika energii. Musiałem przeczytać kilka postów, dopóki to nie zadziałało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    To najlepsze gniazdko Zigbee, jakie znam. Z pomiarem mocy i działa świetnie jako Zigbee Reperator. Lepsze niż Osram!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Wow! It took under 48h to ship from. CZ to DE in an adequately good packaging. Rarely a German shop manages that. I am impressed. And the product itself is much better than expected too. Would order any time again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Minus za zły pomiar prądu. Na 4 kupione sztuki, każdy pokazuje różne wartości dla tego samego obciążenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 697
    • Ft13 923
    • Ft11 964
    • Ft7 545
    • Ft3 667
    • Ft5 082
    • Ft5 972
    • Ft17 794
    • Ft18 238
    • Ft14 464
    • Ft9 076
    • Ft4 400
    • Ft7 262
    • Ft14 527
    • Ft3 629
    • Ft17 496
    • Ft21 065
    • Ft5 029