Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Pasuje idealnie. Niezwykle blisko pasuje do ramki GEPRC Cygnet 2". Nie ma nawet szerokości włosa, aby oszczędzić z tylnego śmigła i kondensatora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Wyglądają rewelacyjne, jeszcze nie testowane, ale już mi się podobają. Szybka dostawa. Wszystko jest OK. Szczerze polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Kupiłem te rekwizyty dla każdego Novice II, pasują, ale będziesz potrzebował dłuższych śrub, ponieważ oryginalne rekwizyty są nieco mniejsze. Zielone są naprawdę fajne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Śluzy rodziny długo trwają, gałęzie nie są przeszkodą. - Szybko się tam dostaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    สินค้าดูดี มีคุณภาพ ใส่ได้พอดี สวยมาก ...ขอบใจมาก

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Widziałem je na Geperc Widmo HD, i zamierzam je zastąpić moimi dwoma ostrzemi rekwizytami na mojej budowie widmowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Zdobywam dużą moc, szybkość, przyczepność i czas lotu. Bardzo dobre rekwizyty, szczęśliwy kupiec.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Proporcje jak rekwizyty jeszcze nie próbowały na widok wyglądają nieźle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    these fit nicely on my geprc phantom, quality is good too. haven't had a chance to fly them yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Ładne rekwizyty wyglądają na wysokiej jakości...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 900
    • Ft6 838
    • Ft3 445
    • Ft4 644
    • Ft3 678
    • Ft6 303
    • Ft3 980
    • Ft3 064
    • Ft1 530
    • Ft18 781