Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(110)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/05/2021

    Dzień dobry, Od kilku miesięcy mój lot Nazgul5 v1 się rozbija i silnik jest zmęczony. Kupuję nowy zestaw 4 silników, bo uważam, że jest bardzo dobry. Jestem naprawdę bardzo zadowolony z Iflight Xing e, wartość dla pieniędzy jest bardzo dobra, produkt jest trwały, z dobrą odpornością. Silnik, który zepsułem, przeżył bardzo poważny szok i pomimo tego, że mój kwad nadal latał. Aby zrobić freestyle w domu są naprawdę niklowe, tanie, jeśli jeden się złamie. Do naprawy lub modernizacji maszyny może to być dobry wybór. Fakt, że są one w wysokiej kV oferuje szeroki zakres zastosowania. I osobiście uważam, że z kwad dobrze tunerem zawsze jest piłka do pełna. Odwiedziłem mój kanał, żeby oglądać DVD z silnikiem C. Czarny styl 07.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • FPVVIP4
    DE
    02/07/2021

    Pozycja jest opisywana jako żegluga poszła szybko i element również wygląda bardzo dobrze z przetwarzania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    such a powerful motor for 4s❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Uwielbiam te silniki.Bardzo wytrzymały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Silniki wyglądają świetnie. Wszystko co musimy zrobić to umieścić ich na dronie i wyjść na testy. Dziękuję bardzo Banggood zawsze spełnia..Bardzo dobra obsługa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo dobry silnik, łatwy do zainstalowania, aby zobaczyć podczas pierwszego lotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Po wyglądzie i dotyku wysokiej jakości silników, raczej napiętych magnesów, przyjemny dźwięk. Podobało mi się, że prawie żadnych wibracji, wezmę jeszcze kilka na zapas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Idealne silniki i tanie....bardzo gładkie i mocne dobrej jakości...thx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Przybył bardzo szybko!!! Tylko jeden szczegół, myślę, że powinni trochę więcej na opakowaniu wysyłkowym niektóre małe pudełka zostały ugniatane, ale nie uszkodziły niczego poza tym reszta ta 100%!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Silniki Xing 2207 dla mojego 5-calowego quada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.84
    • US$10.59
    • US$6.92
    • US$74.99
    • US$3.99
    • US$4.24
    • US$31.17
    • US$3.49
    • US$17.24
    • US$13.19