Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    bardzo fajne silniki, jeszcze nie testowane ale napewno beda dobre. z wygladu roznia sie troche od tych co na zdjeciach ale wygladaja jakby troche solodniej,dlugosc kabli jest wystarczajaca jeszcze mi sporo zostalo zapasu. polecam ,przesylka dotarla w terminie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Świetne silniki, wielka paczka czterech osób, trwała, wydajna, warta pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Dobra moc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Super silniki. Są one montowane na iFlight Cordia SL5 z konfiguracją 4S.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Wyglądają świetnie, muszę tylko spróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Te silniki są całkiem ładnej jakości w ładnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Jeden z moich silników utknął z ziemią lub kawałkiem metalu, który mielczy między dzwonkiem a magnesem i zatrzymuje silnik przed swobodnym wirowaniem. Mam nadzieję, że Banggood wyśle mi zastępstwo, bo muszę to zainstalować na moim nowym quadzie i lecieć latem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Niezwykle potężny i szybszy niż jakikolwiek inny kwadda, który zbudowałem wcześniej, bardzo dobrze zbudowany i wykończony, 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Nie kupuj tego pakietu, ponieważ są obecnie wysyłanie wersji non pro i element nie jest jak pokaz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Great motors Used for long range roma 5" Good for cruising but plenty of punch if you want to fly fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 371
    • Ft3 180
    • Ft23 231
    • Ft5 408
    • Ft4 453
    • Ft1 350
    • Ft3 304
    • Ft1 270
    • Ft2 938
    • Ft2 938