Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(313)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(313)
    • 5 Star(306)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2022

    /Samochody palą! Dostawa jest bardzo szybka w Petersburgu, mniej niż trzy tygodnie, stwierdzono, że w sierpniu, ale kurier zadzwonił i wręczył! Za sprzedawcę braterskie pozdrowienia i pomyślność! Prosto z serca, z duszy, z duszy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Na pierwszy rzut oka trochę się przestraszyłem opakowania (szara plastikowa torba), ale silniki w małych pudełkach papierowych są profesjonalnie owinięte pianką. Śruby mocujące i śruby śrubowe są dostępne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Zestaw czterech wysokiej jakości silników zakupionych w bardzo atrakcyjnej cenie. Silniki są dobrze zapakowane w pojedyncze opakowania, w tym śruby montażowe i nakrętki do zaciskania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Doskonałe silniki, bardzo potężne, pozwolą Ci cieszyć się z ich wydajności, zakupione w części zamienne do mojego Nazgul5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Przyjechali szybko, te silniki są doskonałej jakości i wytrzymałości, teraz muszę tylko czekać na banggood, aby wysłać mi ramkę, którą zamówiłem 2 miesiące temu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Naprawdę z doskonałych silników, niestety powodu złej pogody nn nadal próbowałem, ale wydają się naprawdę wysokiej jakości

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Świetny silnik budżetowy z najwyższej klasy specyfikacjami. Teraz linia budżetowa jest z unibellem. Mocne silniki 6s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Na zewnątrz odpowiada opisowi, jakość jest również dobra zewnętrznie, opakowanie jest bardzo słabe, solidny magazyn i nie może spakować jakościowo, wynik pudełka stracił całą swoją prezentację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    To oryginalny produkt fabryczny z silnikiem i śrubami śrubowymi, mocowaniem gwintów na śrubach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Paczka przybyła zgodnie z planem i całkiem nieźle zapakowana, jedno pudełko było trochę zgniecione, ale silnik nie miał nic

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.14
    • US$77.60
    • US$16.71
    • US$18.90
    • US$18.47
    • US$29.89
    • US$20.99
    • US$22.99
    • US$20.99
    • US$9.23
    • US$10.59
    • US$3.99
    • US$27.99
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$9.23
    • US$87.77
    • US$11.08