Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(261)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(261)
    • 5 Star(249)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    oh yeah .... this will be cool. soder it to the fc and than program the effects through BF or other system

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Świetnie działa z dołączonym złączem zasilania. Wiele kolorów i modi. Możesz również kontrolować za pomocą opcji FC LED.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Super produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    szybko dotarly, dobra jakość wykonania, jeszcze nie sprawdzałem czy działają. polecam produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Pasuje do obrazu i opisu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Kupiłem 2 sztuki. Jedna paczka nie ma głównej tablicy kontrolnej. W przeciwnym razie produkt wydaje się dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Νο manual, cheap packaging. Not yet tested.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    Ta cena za zestaw 6 x 4 butelek i sterowników Myślę, że wydajność kosztowa jest dobra (^-^) Jednak ta cena jest bardzo różna w japońskich sklepach, więc nie muszę zawracać sobie głowy BangGood Może coś kupisz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2019

    very bright great for day and night all the colours you'll ever need and all the different displays very little wight cool as f*** I love them

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 814
    • Ft3 467
    • Ft2 667
    • Ft3 430
    • Ft3 050
    • Ft3 037
    • Ft2 667
    • Ft2 277
    • Ft26 715
    • Ft24 041
    • Ft7 597
    • Ft3 050
    • Ft22 039
    • Ft2 287
    • Ft14 868
    • Ft13 298
    • Ft22 799
    • Ft6 867