Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/06/2022

    Witam, otrzymałem w tym dniu, jeszcze nie zamontowany, ale to jest trzeci raz, kiedy zamawiam te led i tej marki, są konfigurowalne na betalot i możemy mieć wiele ustawień, zarówno w kolorach, jak i funkcjach. To poważny i niezawodny sprzęt. Dziękujemy zespołom za szybkość wysyłania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Dobry produkt do kupienia... THX dostawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Doskonały mały led, który możemy podłączyć szeregowo lub równolegle do naszego drona podświetlany naprawdę dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Bardzo dobry led, są one dostarczane z przewodami ochronnymi i kablami wystarczająco długo, aby ułatwić połączenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Szybka dostawa, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Bardzo jasne światła. Jest z okablowaniem.. idealne

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Podoba mi się... bardzo ładny led działa dobrze przy betalocie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Mam również natknąć się na te, które wydają się być bardzo cenne dla pieniędzy, nieco większe niż super mini, ale z tą samą specyfikacją, nie używałem ich jeszcze, ale jestem pewien, że będą działać zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Miła mała, mniejsza niż myślałam i nie miałam okazji spróbować jasności. Wrócę do ciebie, kiedy będę jechał na Qwad. Przyjazd w prostym plastikowym opakowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Wow, tylko 11 dni czasu dostawy do Niemiec 👍.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$71.84
    • US$10.38
    • US$27.99
    • US$34.64
    • US$9.73
    • US$13.85
    • US$45.10
    • US$10.38
    • US$18.39
    • US$9.50
    • US$11.54
    • US$80.84
    • US$20.78
    • US$41.57
    • US$106.99
    • US$25.30
    • US$77.60
    • US$10.38