Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(145)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(145)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2021

    Oryginalne śmigło GEPRC para, 4-częściowy pakiet, są idealne do cinepro4k z 2-calowymi śmigłami. Kupiłem je na wypadek, gdybym musiał je wymienić, chociaż są bardzo wytrzymałe i niełatwo je złamać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Zamówiony 5 maja w Kanadzie, przyjęty 20 maja. Klatka może przebiegać na dwa różne sposoby, ale właściwy sposób pasuje najlepiej. Ramię z dwoma otworami śrubowymi jest zamontowane tak, że jest na zewnątrz, A przeciwległe otwory zamontowane są na wewnętrznej stronie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    stevige propgeards

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Ani za twardy, ani za miękki. Tak powinno być.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Nie jest to tworzywo twarde. Zgiąłby się w wypadku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2019

    I received these before my Geprc 4k drone arrived. Hope it will be here soon. The prop protectors are well made and look like the original ones. Just getting prepared for the most awesome drone out there. I know I will have a bump or two and so I am prepared for any mistakes. Love Geprc products!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2020

    Doręczenie odbyło się jak zawsze w określonym oknie czasowym. Towar dotarł nieuszkodzony. Produkt zgodny z opisem. Działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2020

    Materiał/plastik powinien być bardziej odporny na uderzenia. Ale ogólnie polecam. Przybył w wyznaczonym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2019

    good.. barang bagus

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2019

    it's lighter than i think 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft105 736
    • Ft2 204
    • Ft2 204
    • Ft2 547
    • Ft3 356
    • Ft5 170
    • Ft3 321
    • Ft9 233
    • Ft2 953
    • Ft3 676
    • Ft3 388
    • Ft6 444
    • Ft4 476
    • Ft22 072
    • Ft3 196
    • Ft3 321
    • Ft2 214
    • Ft11 083