Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Wygląda dobrze, spróbuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Szybka wysyłka, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Niektóre z najtańszych silników można znaleźć, nie spodziewaj się zbyt wiele, ale jak na razie działają dobrze, jeden z nich robi trochę więcej hałasu niż inni, gdy obracają je ręcznie, ale chyba to jest to, co dostajesz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Może potwierdzić te pasujące do Alfrc cineboy ramki Silniki czuć ciasno do skrętu, ale nie wiadomo, czy z powodu Moc magnesów silnikowych Jeszcze do końca budować nadzieję wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Bardzo ładny silnik, wygląda jak najwyższej jakości, zaokrąglone potężne magazynki, drut silikonowy i dodatki jak orzechy i śruby Nakręcanie jest jednym z najlepszych, jakie widziałem i mam dla nich duże nadzieje, kiedy mój okrzyk będzie gotowy. Za tą cenę, 40 dolarów, to jest gangster.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    received, haven't tested them yet. though I feel like they got some resistance out of the box, I don't know if that is normal. kindly advise

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Silniki są trochę naciągane na freestyle zdecydowanie notuje konfigurację wyścigową na pewno, ale dają sobie radę z 6s w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Perfekcyjna motoryka robi pracę świetnie nie za świetne na 8 rekwizytów na 6s, ale powinno być dobrze na 3 śmigła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    /Jak zawsze, /dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$44.99
    • US$41.57
    • US$70.34
    • US$28.86
    • US$28.86
    • US$79.99
    • US$21.84
    • US$24.24
    • US$54.27
    • US$74.99
    • US$18.47
    • US$16.16
    • US$73.59
    • US$25.40
    • US$21.99
    • US$19.99
    • US$554.99
    • US$19.62