Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(602)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(602)
    • 5 Star(578)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Fajnie wyglądają rekwizyty. Pasuje do mojej Modliszki 85.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Dobrej jakości straże rekwizytowe, bardzo lekkie. Mamba f405 mini Rama: kwarc 95 mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Idealnie pasuje, dobrej jakości osłona rekwizytowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2019

    Ich baue mir gerade eine Eachine Firer 110. Diese Komponenten sind verbaut. Sie waren alle einwandfrei und funktionieren wunderbar. Es waren keine defekte dabei! Einiges ist noch nicht montiert aber geschaut ob alles passt und ganz ist habe ich. Ich kann die Artikel nur empfehlen! Preiswert, in 3 Wochen da und der service war bislang auch ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2017

    Reduce the weight is the reason I ordered this prod guard. The installation is easy. This prod guard has more open space in front of camera compared to the original one I have. You could see the picture for the comparison before and after the prod guard was installed. Overall, I like this prod guard.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2018

    bought these prop guards to put on my mantis 85 with hopes of running it inside. I haven't used them yet . color match is good came with screws for installing .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2017

    Indispensable pour faire voler un 90 en intérieur sur la photo les hélices sont des 2435 les 3 pouces ne passe pas fourni avec des vis tête fraisée

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2018

    I put them on my Mantis85 they didn't have the normal Form of Propeller quards because of my Motor screws but it works and looks nice THX Bangood nice regards

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2018

    Я уже сломал при падении эту защиту. Поэтому рекомендую иметь в запасе. А вообще, эта защита отлично спасает от всяких неприятностей

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2018

    Выглядят довольно крепко, но ломаются при первом краше. Покупать нужно сразу много, с запасом.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,730
    • Ft2,712
    • Ft4,069
    • Ft3,391
    • Ft3,391
    • Ft2,373
    • Ft2,373
    • Ft8,142
    • Ft3,391
    • Ft3,730
    • Ft10,178
    • Ft15,114
    • Ft3,051
    • Ft2,774
    • Ft5,088
    • Ft2,033
    • Ft13,572
    • Ft2,339