Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(143)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(143)
    • 5 Star(137)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2018

    Goods match the description. Probably better connected to the 6S battery. The brightness is not very strong when connected to a 4S battery. Good quality. I advise you to buy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2019

    klein, günstig, hell ! ...und leicht zu installieren weil direkt an 4-6S LIPO-Spannung. Hab einen Satz gekauft und als "Rückleuchten" (rot) für 2 Racer verwendet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2019

    nice everything is ok :) bright LED's have alook at my youtube channel and learn more: https://www.youtube.com/user/salviaaable/videos?view_as=subscriber

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2019

    Very high intensity LED. I like

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2019

    used on 2s and 4s. very bright on 4s.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2019

    Яркое свечение и очень мизерный потребляемый ток.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Otrzymał rozkaz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Fussel
    DE
    25/05/2020

    Jasne na czwórce i działa zgodnie z oczekiwaniami! Polecane, najlepsza cena...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2019

    sehr helle kleine SMD Platine... nutze sie als taillight an meinem 5“ copter .... einfache Montage und die beiliegenden Kabel runden die Sache ab

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • FPVVIP4
    DE
    22/12/2018

    ist das erste Mal dass ich diesen Artikel kaufe hoffe dass alles zu meiner Frieden Hyde funktioniert

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$88.99
    • US$14.69
    • US$22.99
    • US$52.99
    • US$35.99
    • US$18.47
    • US$23.90
    • US$18.47
    • US$18.99
    • US$16.99
    • US$24.31
    • US$44.84
    • US$13.85
    • US$17.31
    • US$34.64
    • US$6.92
    • US$84.99
    • US$345.99