Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(279)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(279)
    • 5 Star(255)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    Produkt wszedł, bateria działa bardzo dobrze, ale łańcuch utknął w instrukcji, i jest trochę zużycia i ciepła w instrukcji, I brakuje podręczników, które stale nalewam VD 40 i podgrzewam w każdej sekcji. Mam już dość, chcę, żebyś wysłał podręcznik i narzędzie do cięcia. Dobra robota, sir

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Dobra, idziemy piłować! Bezprzewodowa elektryczna mini piła łańcuchowa, zasilana wszystkimi doładowanymi bateriami Makita 18 wolt. Świetnie sprawdza się do piłowania w ogrodzie, lesie, budownictwie, hobby. Bez problemu piła kłody o średnicy 10 cm. W przypadku cięższych prac, po prostu zmień akumulator.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Ma wystarczającą moc, łańcuch jest ładny i ostry, świetny na deski dachowe i gałęzie. Przetwarzanie też jest dobre. Polecam. Niestety, nie mogłem wgrać filmu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Wszystko jest w porządku, produkt jest zgodny z opisem. Dostawa dotarła bardzo szybko - 9 dni! Moja bateria Makita (nie zawiera) pasuje idealnie. Zgromadzenie trwało 2 minuty :) Jestem bardzo zadowolony. Dziękuję i polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    V0 bardzo dobra maszynka, doskonała do przycinania drzew, zwłaszcza do grubszych gałęzi o średnicy do 9 cm. Tylko uważać spust nie jest chroniony, może z włączonym przypadkowo i spowodować uraz. Usuwam baterię, gdy nie jest używana. Dla wygody dodałem pasek, żeby powiesić go na drabinie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Works great. Nil instructions in the box but pay attention to oiling the bar and chain regularly and keep the tension 'reasonable'. 1/2 a 5Ah batteries worth below.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Chciałbym jeszcze raz podziękować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    excellent tool and amazing quality! wish they included a little bit of bar oil for the chain, but otherwise excellent product and fast shipping to US locations! 20v HyperTough batteries from Walmart work better than the 18v Makita ones, altho they dont fit on quite perfect.. Def works nice especially if u already have a HT battery or cant afford a Makita one and dont want an off-brand chinese version of a Makita

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Świetny produkt szczególnie do cięć, gdzie zwykle nie przybywa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Dobry produkt teraz chciałby kupić akumulator i ładowarka myślał, że przyszedł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,391
    • Ft19,150
    • Ft2,518
    • Ft16,966
    • Ft10,178
    • Ft15,423
    • Ft4,625
    • Ft9,253
    • Ft12,338
    • Ft12,029
    • Ft11,875
    • Ft18,508
    • Ft12,893
    • Ft16,966
    • Ft13,232
    • Ft29,183
    • Ft11,412
    • Ft7,463