Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(564)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(564)
    • 5 Star(493)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(18)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2021

    Mała, poręczna maszyna, która jednak ma wadę, że silnik nie może wytrzymać dłużej niż 20-25 godzin. Czułem, jak węgiel w silniku odpada i zwarcie w maszynie. Oczywiście reklamujemy to. Ale jest to niepotrzebnie trudne i skomplikowane, aby przejść przez reklamacje tutaj na stronie. Błąd jest udokumentowany na poniższych zdjęciach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Produkt wszedł, bateria działa bardzo dobrze, ale łańcuch utknął w instrukcji, i jest trochę zużycia i ciepła w instrukcji, I brakuje podręczników, które stale nalewam VD 40 i podgrzewam w każdej sekcji. Mam już dość, chcę, żebyś wysłał podręcznik i narzędzie do cięcia. Dobra robota, sir

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Dobra, idziemy piłować! Bezprzewodowa elektryczna mini piła łańcuchowa, zasilana wszystkimi doładowanymi bateriami Makita 18 wolt. Świetnie sprawdza się do piłowania w ogrodzie, lesie, budownictwie, hobby. Bez problemu piła kłody o średnicy 10 cm. W przypadku cięższych prac, po prostu zmień akumulator.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Ma wystarczającą moc, łańcuch jest ładny i ostry, świetny na deski dachowe i gałęzie. Przetwarzanie też jest dobre. Polecam. Niestety, nie mogłem wgrać filmu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Wszystko jest w porządku, produkt jest zgodny z opisem. Dostawa dotarła bardzo szybko - 9 dni! Moja bateria Makita (nie zawiera) pasuje idealnie. Zgromadzenie trwało 2 minuty :) Jestem bardzo zadowolony. Dziękuję i polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    V0 bardzo dobra maszynka, doskonała do przycinania drzew, zwłaszcza do grubszych gałęzi o średnicy do 9 cm. Tylko uważać spust nie jest chroniony, może z włączonym przypadkowo i spowodować uraz. Usuwam baterię, gdy nie jest używana. Dla wygody dodałem pasek, żeby powiesić go na drabinie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    To jest tutaj. Szkoda, że nie było go z baterią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Chciałbym jeszcze raz podziękować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Świetny produkt szczególnie do cięć, gdzie zwykle nie przybywa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Works great. Nil instructions in the box but pay attention to oiling the bar and chain regularly and keep the tension 'reasonable'. 1/2 a 5Ah batteries worth below.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$38.99
    • US$34.99
    • US$32.99
    • US$62.99
    • US$38.99
    • US$32.99
    • US$44.99
    • US$49.39
    • US$94.99