Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(350)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(350)
    • 5 Star(318)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    Produkt wszedł, bateria działa bardzo dobrze, ale łańcuch utknął w instrukcji, i jest trochę zużycia i ciepła w instrukcji, I brakuje podręczników, które stale nalewam VD 40 i podgrzewam w każdej sekcji. Mam już dość, chcę, żebyś wysłał podręcznik i narzędzie do cięcia. Dobra robota, sir

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Dobra, idziemy piłować! Bezprzewodowa elektryczna mini piła łańcuchowa, zasilana wszystkimi doładowanymi bateriami Makita 18 wolt. Świetnie sprawdza się do piłowania w ogrodzie, lesie, budownictwie, hobby. Bez problemu piła kłody o średnicy 10 cm. W przypadku cięższych prac, po prostu zmień akumulator.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Ma wystarczającą moc, łańcuch jest ładny i ostry, świetny na deski dachowe i gałęzie. Przetwarzanie też jest dobre. Polecam. Niestety, nie mogłem wgrać filmu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Wszystko jest w porządku, produkt jest zgodny z opisem. Dostawa dotarła bardzo szybko - 9 dni! Moja bateria Makita (nie zawiera) pasuje idealnie. Zgromadzenie trwało 2 minuty :) Jestem bardzo zadowolony. Dziękuję i polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    V0 bardzo dobra maszynka, doskonała do przycinania drzew, zwłaszcza do grubszych gałęzi o średnicy do 9 cm. Tylko uważać spust nie jest chroniony, może z włączonym przypadkowo i spowodować uraz. Usuwam baterię, gdy nie jest używana. Dla wygody dodałem pasek, żeby powiesić go na drabinie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Mała, poręczna maszyna, która jednak ma wadę, że silnik nie może wytrzymać dłużej niż 20-25 godzin. Czułem, jak węgiel w silniku odpada i zwarcie w maszynie. Oczywiście reklamujemy to. Ale jest to niepotrzebnie trudne i skomplikowane, aby przejść przez reklamacje tutaj na stronie. Błąd jest udokumentowany na poniższych zdjęciach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Works great. Nil instructions in the box but pay attention to oiling the bar and chain regularly and keep the tension 'reasonable'. 1/2 a 5Ah batteries worth below.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Chciałbym jeszcze raz podziękować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Jestem całkowicie pozytywnie zaskoczony! Oczywiście nie jest to oryginalny produkt Makita, ale konstrukcja tego produktu jest bardzo prosta i mogę w pełni polecić ten produkt każdemu. Jedna uwaga: używaj tylko oryginalnych baterii Makita lub nie-Makita, ale w oparciu o komórki o wysokiej amperażu. Dodatkowo od czasu do czasu używaj dedykowanego oleju łańcuchowego do piły łańcuchowej (można użyć szczotki, aby zastosować kilka kropli).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    excellent tool and amazing quality! wish they included a little bit of bar oil for the chain, but otherwise excellent product and fast shipping to US locations! 20v HyperTough batteries from Walmart work better than the 18v Makita ones, altho they dont fit on quite perfect.. Def works nice especially if u already have a HT battery or cant afford a Makita one and dont want an off-brand chinese version of a Makita

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 990
    • Ft8 886
    • Ft10 990
    • Ft19 234
    • Ft9 860
    • Ft10 684
    • Ft12 211
    • Ft8 974
    • Ft11 295
    • Ft3 967