Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2018

    faro di buona fattura consigliato a chi vuole avere un buon prodotto senza spendere un cifra stratosferica

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2019

    muy buen producto y tiempo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Dobra, idealne skupienie. Godne polecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2018

    a little to small for my use but that is my mistake.headlight inside is a bit simple but looks ok .i am not testing it because of the looks on my bike but use it fore an other project ,fast shipment and it looks nice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2017

    I love those lights. very solid, pure aluminium and no plastic , looks so nice that you could put them on your old Harley or Triumph as well as extra lights on your old v8 mussel truck or cruiser car. Worth every penny , a real good price!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2016

    This head light will look great with any kind of motorcycle, i will use it with my chopper, got a vintage look so will look great for an excellent price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Wydaje się dobre, ale w rzeczywistości słabe wykonanie.. Zobaczymy, jak długo to potrwa, ponieważ chłodzenie wydaje się być bardzo niewystarczające. Za 5€ nie spodziewam się więcej..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2018

    bon rapport qualité prix, ressemble a un vrai feu d'epoque, bien pour bobber chopper, design attrayant,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2018

    Received with transparent glass instead of the yellow one as indicated in the picture. Not good really a big mistake.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2018

    O PRODUTO NÃO CHEGOU, AS INFORMAÇÕES DO bang good ESTÃO DIFERENTES DAS INFORMAÇÕES DO correio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$50.63
    • US$40.41
    • US$25.40
    • US$79.68
    • US$47.34
    • US$17.31
    • US$35.99
    • US$26.55
    • US$19.08
    • US$12.69
    • US$12.69
    • US$19.99
    • US$38.10
    • US$34.64
    • US$17.31
    • US$10.38
    • US$71.60
    • US$9.29