Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/09/2021

    Cześć przedmiot jest wadliwy i zatrzymuje nagrywanie co 10-15 minut. Wymieniłem kartę SD, nadal nie nagrywam, a dwa dni później poproszono mnie o sformatowanie nowej karty SD. Zobacz też na lewym dole, że po prostu poprzez włączenie kamery rozdzielczej zasilanie jest w połowie puste i działa tylko na ładowarce samochodowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Dziękuję, rozumiem. Jest wliczony, ale jeszcze nie zainstalowany w samochodzie, dodam jak będziemy instalować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Dobra, dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Czas na dostawę był doskonały 👌. Produkt działa bardzo dobrze. Noktowizor jak na razie jest dobry jak na cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Przybył za dwa tygodnie;).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Produkt jest dobry, ponieważ zamówienie, które otrzymuję jest wadliwe, podejmują bardzo szybką decyzję i działania, aby zastąpić przedmiot, który dostaję, jest bardzo dobry i działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Dostałem paczkę i wygląda naprawdę dobrze. Nadal muszę zainstalować, ale przeanalizuję. Podczas testów odkryłem, że jeśli podłączę go do laptopa, nie podniesie kamery i wypróbowałem na dwóch różnych laptopach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Angielska wersja instrukcji nie pasuje do opisu rysunku. Zmieszany. Dostarczone w dobrym stanie. Spróbuj jutro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Urządzenie jest dobre. Wadą jest to, że ekran dotykowy jest wykonany ze szkła odblaskowego, więc nie widać na nim praktycznie nic w ciągu dnia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Доставка почти 2 недели. Товар соответствует описанию все работает.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 675
    • Ft7 653
    • Ft8 572
    • Ft14 217
    • Ft20 692
    • Ft19 966
    • Ft30 990
    • Ft47 764
    • Ft37 882
    • Ft14 520
    • Ft54 694
    • Ft28 073
    • Ft12 310
    • Ft16 041
    • Ft31 252
    • Ft59 433
    • Ft42 476
    • Ft21 781