Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2020

    To ramię robota, w swojej prostocie jest bardzo skuteczne. Średnie trudności w montażu, ale jeśli zastosujesz się do instrukcji w moich filmach, będziesz miał gwarancję sukcesu. Jeden z najlepszych zestawów do nauczania w dziedzinie robotyki. Zabawna i kompletna. Gorąco polecam, jeśli chcesz nauczyć się podstaw mechaniki i robotyki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    el paquete comprado debería traer los 4 servos y en lo que me entregaron no viene ni uno y el paquete decía que traen los servos por eso lo compré ahí

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Składam go teraz bez instrukcji, ale wygląda jak zdjęcia, które widziałem teraz idę umieścić Arduino i nie jestem pewien skąd wziąć kod, ale zrobię to dobrze zbuduj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Przeglądane na czas i w dobrym stanie jest montaż

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2019

    vidalar ve plastik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2019

    Exelente producto, un poco complicado de armar pero sin embargo es bueno para pequeños proyectos, no todos los servos utilizan el rango completo, cuidado al programarlo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Ładny zestaw, ale bez instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Totul a fost ok ,transportul a durat 14 zile printre care au fost si zile de paste cand nu se lucra .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2019

    Excellent !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2019

    arrived without servo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.44
    • US$11.85
    • US$6.85
    • US$8.07
    • US$3.14
    • US$7.24
    • US$14.94
    • US$10.38
    • US$13.66
    • US$11.49
    • US$30.02
    • US$21.99
    • US$12.64
    • US$57.49
    • US$8.25
    • US$19.54
    • US$9.19
    • US$12.99