Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2020

    To ramię robota, w swojej prostocie jest bardzo skuteczne. Średnie trudności w montażu, ale jeśli zastosujesz się do instrukcji w moich filmach, będziesz miał gwarancję sukcesu. Jeden z najlepszych zestawów do nauczania w dziedzinie robotyki. Zabawna i kompletna. Gorąco polecam, jeśli chcesz nauczyć się podstaw mechaniki i robotyki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Składam go teraz bez instrukcji, ale wygląda jak zdjęcia, które widziałem teraz idę umieścić Arduino i nie jestem pewien skąd wziąć kod, ale zrobię to dobrze zbuduj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Przeglądane na czas i w dobrym stanie jest montaż

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    el paquete comprado debería traer los 4 servos y en lo que me entregaron no viene ni uno y el paquete decía que traen los servos por eso lo compré ahí

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2019

    Exelente producto, un poco complicado de armar pero sin embargo es bueno para pequeños proyectos, no todos los servos utilizan el rango completo, cuidado al programarlo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2019

    vidalar ve plastik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Naprawdę mądry produkt. Dość łatwy w budowie i użyciu można jednak poprawić, gdyby był to zestaw all inclusive ze wszystkimi częściami i komponentami. Nie miałbym nic przeciwko zapłaceniu trochę więcej za wszystkie części

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Totul a fost ok ,transportul a durat 14 zile printre care au fost si zile de paste cand nu se lucra .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Ładny zestaw, ale bez instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Dobre produkty, ale bez silnika, Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 974
    • Ft5 082
    • Ft1 812
    • Ft8 350
    • Ft35 230
    • Ft10 168
    • Ft11 256
    • Ft3 265
    • Ft5 444
    • Ft3 265
    • Ft11 982
    • Ft40 882
    • Ft17 433
    • Ft42 495
    • Ft25 786
    • Ft4 714
    • Ft14 527
    • Ft3 302