Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Przybył bardzo szybko i ze wszystkim ok, wygląda bardzo solidnie, muszę poczekać na akumulator, który kupiłem część, aby móc ją przetestować później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Dobre uczucie, nie spróbować jeszcze. Super szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Po 15 minutach użytkowania już przerwano. Komponent elektroniczny wypadł przez otwory wentylacyjne. Nie ma gwarancji, ponieważ użyłem narzędzia multitool, a następnie sam powinienem być odpowiedzialny za szkody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    מוצר איכותי

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    really good. I like it and have used it for some time when renovating my log cabin, After the first 30 seconds use, I realized that the "head" screws wasn't tight enough and the head was oscillating more than the actual blade. After torqueing down the screws it have worked good ever since. The ability to replace blades is cool. You still need to unscrew a cap bolt, but when the leaver is released this is done by fingers only.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Urządzenie działa dość dobrze, ale z pewnością nie można go porównać z jednym na 230 V. 4 stopień oscylacji jest przesadzony w porównaniu do innych, myślę, że bardziej 2,8 stopni. Tylko notka o wysyłce, urządzenie było poluzowane w pudełku bez żadnej ochrony, cud, że dotarło nienaruszone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Dla urządzenia ładowalnego schludny, ale nigdy nie sięga od wydajności do mojej grzywny. W domu i podwórzu i warsztacie nadal jest utrzymywany z drutu oscylacyjnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Dobry produkt i ma wystarczającą moc. Z dobrą baterią (oryginalna makita) i dobrym ostrzem to narzędzie działa świetnie. To samo, jeśli nie lepsze niż wersja z kablami wysokiej jakości. Szybka zmiana ostrzy jest również znacznie lepsza niż walka z kluczem Allen / hex, jak na innych narzędziach oscylacyjnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Dobrze zbudowany i z dobrych materiałów. Działa świetnie, już pociąłem drewno, metal i plastik. Niestety był z rozebraną śrubą, naprawiłem ją, ale myślę, że będzie problem z użytkowaniem. Jednak jest to świetne narzędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dzień dobry, Moja paczka nie została dostarczona. Serwis dostawczy powiedział, że mycie włożyło moją paczkę do skrzynki, która była już pełna. Skontaktowałem się z ich obsługą klienta, żeby dowiedzieć się, gdzie jest moja paczka, ale na razie nie mam odpowiedzi. Kordiamentacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$74.99
    • US$59.99
    • US$35.99
    • US$35.99
    • US$99.99
    • US$75.99
    • US$45.99
    • US$39.99
    • US$74.99
    • US$53.12
    • US$39.99
    • US$39.99
    • US$83.99
    • US$59.99
    • US$39.99
    • US$59.99
    • US$44.09