Opinie klientów

4.67 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2020

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2017

    very good bathroom clock, fits and stick to my mirror

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Bardzo ładny produkt, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Bardzo mały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2018

    очень хорошие часы .приспособил в ванную на зеркало. держаться ровно месяц . за это время отстали на 1 минуту(отличный результат) отличный дизайн.покупкой довольны ВСЕ. доставка быстрая.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2016

    Initially I was a little worried about the water seal not being tight enough. After 3 weeks of use though it seems to work very well. The clock also takes AAA batteries which is a bonus and allows you to use rechargeable batteries.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Ładne małe zegarki, mogą być wodoodporne, ale czy są również bateryjne?, Nie wiem, jak je otworzyć

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2019

    Have blue one stuck in bath room, can keep an eye on time spent in shower so i'm not late for work...;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2017

    It's just what I ordered and I was expecting it to be. A clock for bathroom wall who work well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2017

    The clock works just fine. Pros: looks preety waterproof. Cons: didnt stick to my bathroom wall. Does annoying ticking sound

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,409
    • Ft5,476
    • Ft7,124
    • Ft13,236
    • Ft2,906
    • Ft6,784
    • Ft6,787
    • Ft4,069
    • Ft12,217
    • Ft23,077
    • Ft7,124
    • Ft5,427
    • Ft4,748
    • Ft8,327
    • Ft6,109
    • Ft7,463
    • Ft5,427
    • Ft6,476