Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2020

    Dzięki za szybkość, jaką otrzymałem produkt.. Produkt wygląda bardzo dobrze.. W testach zrobiłem to bardzo dobrze dla pieniędzy które dałem polecam 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Mano, ten wspaniały stół, interfejs TB, będę w stanie zrobić wiele, to jest duża możliwość, polecam 100%, przybył mniej niż 20 dni jak, w porządku, jestem śpioplast i polecam, To jeden z najlepszych pod względem kosztów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Idealnie! Świetne znalezisko dla mnie. Nagrywam w domu, więc cztery kanały są idealne. Czy powiedziałem, że jest idealny? Lol 😆 Na dodatek, Niesamowita cena! Dziękuję BG!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Zajęło to trochę czasu, aby dotrzeć, ale jego dźwięk jest wart czekania!!!! Łatwy do ustawienia...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Mikser jest bardzo dobrze zbudowany, z wysokiej jakości materiału. Nie byłem w stanie zrobić wszystkich testów, które chciałem, ale widzę, że produkt jest dobry albo do użycia z komputerem, albo tylko w źródle 5v. Byłem zaskoczony jakością stołu i dostarczony w bardzo krótkim czasie. Towarzyszyć pokryty kabel usb, również bardzo dobry.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • NielV
    NZ
    31/07/2020

    Bardzo się z tego cieszę, kupiłem dla mojej córki, żeby ćwiczyła gitarę basową na słuchawkach podczas studiów. Ma zaskakująco niski poziom hałasu, a pokrętła EQ mają nacięcia w centrum jak drogie biurko. Bardzo polecam. Dostarczony kabel zasilający ma bawełnę na zewnątrz, a nie PVC, ma ładny dotyk. Port zasilania USB jest również kartą dźwiękową do komputera, najwyraźniej będzie to zarówno odtwarzać i nagrywać, ale nie testowałem. Zamieści komentarz, jeśli będę miał okazję przetestować funkcję nagrywania.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Bardzo dobry dźwięk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Wszystkie połączenia są jeszcze do przetestowania, ale jak na razie mogę powiedzieć: Doskonałe!. Zalecany zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Stephen
    AU
    25/08/2021

    Powodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 726
    • Ft16 907
    • Ft18 432
    • Ft14 320
    • Ft20 685
    • Ft1 334
    • Ft17 200
    • Ft3 673
    • Ft4 774
    • Ft11 455
    • Ft18 744
    • Ft14 065
    • Ft9 864
    • Ft8 909
    • Ft19 479
    • Ft11 710
    • Ft10 182
    • Ft5 509