Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(88)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(88)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/10/2021

    Wygląda to bardzo dobrze. Te dwa kawałki były w torbie. (Nie bardzo dobry) Nie zawiera instrukcji w języku angielskim. Będziesz musiał znaleźć instrukcje w Internecie....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo dobry produkt Doktorek po francusku. W razie potrzeby należy skorygować

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Działa dobrze i łatwo zainstalować. Ale potrzebuje instrukcji do ustawień w języku angielskim. Wszystkie wskazania na wyświetlaczu są chińskie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Doskonały, działa doskonale, tłumaczę również 2 ważne strony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Ładny produkt, wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Wygląda świetnie, wciąż nie jest testowany.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Dotarły w ciągu 12 dni, ok! Najmniej grzecznością jest załączanie instrukcji obsługi klienta, a nie w języku chińskim, a przynajmniej w języku angielskim! Bądź dobrze do końca, wyślij mi ogłoszenie w języku angielskim, proszę przez e-mail, lub powiedz mi lub pobierz! Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Dziękuję za uprzedzenie. Dla mojego zbiornika o wysokości 160cm ustawiłem: PUH=160 PUH=K1/SUH=3,1 Aby zobaczyć graf bar, ponieważ mam wrażenie, że nie jest zgodny ze środkiem. Dla 12,5 cm wysokości mam pierwszy pasek, który świeci (2,5%), ale normalnie powinienem już być na poziomie 7,8% dla 12,5 cm wody.... Sprzęt wygląda na prosty i wydajny Nie wiem, czy moduł może zapewnić stałe napięcie 24v... Zobacz, czy nie zapomniałem o parametrach.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Doskonały instrument precyzyjny. Używałem go na próbę w zbiorniku o wysokości 1 m przez tydzień. Byłem całkowicie zadowolony z wyniku. Przedłużyłem kabel czujnika o 30 metrów, kablem Cat5, a pomiary przyrządów pozostały takie same. Używasz go w podziemnym zbiorniku wysokości 5 metrów i działa idealnie. Duży minus, chińskie instrukcje użytkowania. Nawet połączenie z angielskimi instrukcjami, jest bardzo dalekie od jakości i możliwości tego instrumentu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Looks a good product, I ordered 2 pieces, it came in 5 days, slightly crushed, the instructions are in Chinese, but if you have technical background and searches from other manufacturers, you will solve many questions. One tip: I had bought a similar product from another supplier, it was placed in a 6m well (3.5m with water), which measured very accurately in mm. After 10 months water passed inside. I would advise you to seal the outer surface of the sensor with the inner surface in its housing "being very careful not to disturb the sensor membrane due to sealing" . Τhere is a risk of water passing through it and short-circuiting the printed circuit as it happens to me. There is a sealing ring but it does not seal when light rust appears in its groove. I will put 4 stars because I have not tried the product yet and 5 for the quick response for the store. Thanasis Gavalas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$329.99
    • US$229.99
    • US$169.99
    • US$119.99
    • US$169.99
    • US$66.99
    • US$56.99
    • US$239.99
    • US$219.99
    • US$11.99
    • US$349.99
    • US$68.99
    • US$309.99
    • US$91.99
    • US$469.99
    • US$189.99
    • US$129.99
    • US$24.99