Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(282)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(282)
    • 5 Star(272)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Ποιότητα και στιβαρότητα .Άριστη επιλογή για την αυτοματοποίηση των λαμπτήρων μέσω ewlink η της Alexa.Τα αγόρασα από Αγγλία 17ευροπουλα χωρίς τελωνείο και έκανε 1μηνα να τα παραλάβω.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Kupiłem trzy plus poproszę o więcej przybyłych w porządku już zainstalowana moja rodzina go pokochała, polecam produkt testowany na wentylatorze, zapewnia to, co obiecuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Potrzebujesz neutralnej fazy, aby włączyć sprzęt i zautomatyzować przełącznik, nie jest to trudne do zainstalowania, ale może potrzebujesz profesjonalnego elektryka. Urządzenie działa bardzo dobrze i utrzymuje ustawienia nawet po braku zasilania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Doskonała aktualizacja na poprzedni model. Dobrze wykonane i za nierealną cenę. W przyszłości kupi więcej jednostek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Są szybkie bardzo funkcjonalne już próbowałem ich dobrze pracować ich połączenie jest szybkie polecam je

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Teraz muszę połączyć : ) Narzędzia DIY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Wydaje się o wiele mniejszy niż myślałem. Jeśli jesteś w mądrych domowych sprawach, to jest najprostszy i najbardziej wartościowy kawałek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Testowane, to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    It seems to be good, not tested yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Malutki gadżet do wypróbowania. Kocham te łatwe rzeczy do inteligentnego domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 496
    • Ft4 267
    • Ft2 404
    • Ft38 930
    • Ft19 225
    • Ft4 791
    • Ft3 056
    • Ft2 645
    • Ft7 125
    • Ft11 803
    • Ft6 502
    • Ft13 037
    • Ft8 412
    • Ft12 677
    • Ft4 585
    • Ft4 301
    • Ft15 888
    • Ft9 598