Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Co powiedzieć o tym małym produkcie, po prostu kocham go tylko mieć trochę wyobraźni to służy kilka rzeczy jednocześnie, sceny spustowe, alarmy, włączone lub wyłączone inne urządzenia i tak dalej i może być zainstalowany na różne sposoby. Możesz go ustawić, skonfigurować i zapomnieć, tak dyskretnie! Tylko błąd odbioru wifi trochę słaby ma tendencję do zużywania fałdów energii, jeśli jest on umieszczony z dala od sieci, ale poza tym doskonałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Szybka dostawa za 10 dni. Kupiłem je, żeby zautomatyzować oświetlenie w moim domu. Mają małe czterosekundowe opóźnienie. I tak wykonują swoją pracę. Jakość plastiku jest dobra. Naklejki 3M i biorą dwie baterie AAA 1.5. Bardzo łatwy dostęp do programu ewlink. Chińczycy nie założyli maski, żeby otwor z przodu go aktywował... Mam trzy za szesnaście jurry!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Bardzo dobry produkt, później dostanę więcej. Paring odbywa się przez Bluetooth, a potem prowadzi cię sam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Πολύ καλό, δουλεύει τέλεια όταν κάνεις σκηνή.Ευχαριστώ!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Niezawodny dobry produkt. Jest to niezbędne dla inteligentnego domu. Kupiłem kilka takich urządzeń i działają prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Sonoff to dobra marka do automatyzacji. Używałem wcześniej produktu RF. Banggood jest zawsze tańszy dla tej marki. Ponadto trwa tylko 8 dni roboczych z Chin do Turcji. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Kupiłem kilka paczek i znalazłem lepszą alternatywę niż inne czujniki. Używają baterii AAA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Idealne działanie bezbłędne polecam sprzedającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Urządzenia same działają dobrze, ale ponieważ obie części mają tę samą głębokość, okna, które nie zamykają się, oznaczają, że trzeba umieścić kawałek pod jedną częścią, aby uaktywnić przekaźnik trzciny. Jak większość brytyjskich okien zamyka się w ten sposób, to nie jest zbyt wygodne. Może poszukam alternatyw, które lepiej do siebie pasują.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 580
    • Ft9 198
    • Ft8 813
    • Ft6 513
    • Ft21 081
    • Ft8 431
    • Ft7 279
    • Ft8 431
    • Ft6 131
    • Ft3 831
    • Ft8 431
    • Ft11 282
    • Ft19 249
    • Ft6 967
    • Ft7 299
    • Ft3 648
    • Ft5 308
    • Ft3 831