Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2021

    Wywierć otwory bardzo dobrze. Wygląda na to, że jest dobrej jakości. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2018

    Fiquei muito feliz com o serviço de logística, pois este pedido, foi entregue bem antes da data combinada, recomendo e irei comprar mais mais produtos, Parabéns a Bang good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2018

    I bought these for a project and must say I'm impressed with the quality. I have drilled 8mm holes in plexiglass and a 3mm hole in stainless steel and they seem very sturdy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2017

    одно слово сверлят, просверлил отверстие под поплавок в бочке на даче для автоматического отключения воды...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Pracować bardzo dobrze, a także z rozkładaną walizką materiałową, której się nie spodziewałem. Bardzo szczęśliwy, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2018

    Excelentes brocas de titânio. Fura metal e madeira com muita facilidade. Ótimo custo benefício. Recomendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2017

    produto de ótima qualidade atende a todos os meus requisitos, eu recomendo a todos os clientes do banggold.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Dobra jakość, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Dokładnie tak samo, dobra cena jak na pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 287
    • Ft5 640
    • Ft6 635
    • Ft4 597
    • Ft3 648
    • Ft3 980
    • Ft2 416
    • Ft3 064
    • Ft6 131
    • Ft6 513
    • Ft2 898
    • Ft6 635
    • Ft2 898
    • Ft4 976
    • Ft6 635
    • Ft9 623
    • Ft2 652
    • Ft3 064