Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(136)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2021

    Doskonała obsługa, przyszedł do nas poprzez prywatny transport (zawsze najlepsza opcja)..Szybki i profesjonalny..Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Przybyli szybko, nie używali ich jeszcze, jakość wygląda dobrze. Bardzo dobra cena za otrzymany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2018

    отличные подушки очень качественно изготовлены. доставка 20 дней в СПб. В деле ещё не пробовал надеюсь не подведут.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2019

    Посылка дошла за 20 дней. Все целое, все подушки накачивал, вставал на них ( 90 кг.) - давление держат . Понравилось, что поверхность глянцевая и гладкая. Товар на вид - качественный. Спасибо!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MAMU
    TH
    12/03/2018

    I got the goods. Very good and fast service. Very good product.  

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MAMU
    TH
    15/02/2018

    got the goods. full Product good Service to 25 days thank you for

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Wyglądają idealnie, przerosły moje oczekiwania. Są dobrej jakości, dobrej jakości do ceny, polecam je w 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2017

    I received all the items. Thank You Good service and delivery very fast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2017

    Good service and delivery very fast I received all the items. Thank You

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2017

    I received all the items. Thank You Good service and delivery very fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 887
    • Ft12 117
    • Ft7 950
    • Ft4 910
    • Ft5 294
    • Ft3 400
    • Ft5 500
    • Ft13 028
    • Ft4 157
    • Ft10 168
    • Ft8 111
    • Ft4 920
    • Ft6 365
    • Ft5 549
    • Ft3 135
    • Ft5 294
    • Ft3 600
    • Ft7 908