Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/09/2019

    Nice :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2018

    Quite nice and thick double sided tape. Quality is fine for the price and overall I'm happy with my purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2019

    Arrived in perfect condition. Good product!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Doskonały, doskonały produkt, rób to, czego oczekujesz. Zalecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    To dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    🥰🥰🥰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2020

    Produkt jest bardzo dobry. Wcześniej opisywałem to jako złe z powodu kleju, ponieważ miał brud na mojej powierzchni. Ale po użyciu 3 (rolek) w szczególności, mogę powiedzieć, że klej jest dość mocny i przykleja rzeczy takie jak plastik, drewno, metal, nawet z dobrym rozmiarem. Klej po obu stronach można usunąć bez pozostawienia pozostałości, które z innymi, jeśli go zostawia lub nie przykleja się dobrze. Produkt jest miękką pianką (nie jak kartka papieru, jak inne, które kupiłem) Więc jest to więcej niż zalecane i kupię go ponownie u tego samego sprzedawcy. Przesyłka była tylko 10 dni do Szwajcarii, więc w cenie jest to dużo warte. Polecam kupić więcej niż 3, bo szybko się kończą. Dziękuję za usługi Banggood i sprzedawcy. 10 z 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2020

    Dobra taśma dobrze zapakowana, używana taśma do robienia osłon zderzaków dla każdego US65. Mam dość taśmy, żeby zrobić więcej niż 30 zestawów ochraniaczy za mniej niż 2 dolary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Dobra taśma, jest zgnieciona w paczce, ale nadal trzyma się dobrze. Pianka w taśmie jest dobra, około 3-4 mm grubości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Zapewnia miękką warstwę między obiektami i kijami bardzo dobrze. Łatwy do usunięcia w razie potrzeby. Doskonałe w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$8.07
    • US$17.99
    • US$14.99
    • US$4.99
    • US$10.38
    • US$3.99
    • US$148.98
    • US$3.99
    • US$14.94
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$5.76
    • US$10.38
    • US$13.85
    • US$10.57
    • US$10.23
    • US$8.07