Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1168)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1168)
    • 5 Star(1033)
    • 4 Star(128)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/09/2020

    Produkt dotarł bardzo szybko do Meksyku. Około 3 tygodni. Paczka dotarła w porządku, pudełko trochę poobijane, ale często zdarza się w paczkach pochodzących z Chin. Na szczęście dla mnie to tylko pudełko. Podłączyłem to i później podzielę się wynikami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Produkt jest ładny. Muszę wypróbować funkcjonalność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Bardzo szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Bardzo ładne. Zobaczmy, czy się przyda

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Bardzo niski wentylator hałasu. Cichszy niż zabójca komarów Kaktusa przez Xiaomi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    W tej chwili na próbie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2019

    Esse produto é inútil para muriçocas/pernilongos/mosquitos. Após 3 meses de uso capturou apenas insetos alados como mariposas e meia dúzia de mosquitos.. Se você pensa que vai se livrar de insetos hematófagos alados vai se arrepender. Usei em locais diferentes: como em uma sala e também em um quarto que ficou com a janela e porta abertas e encheu de mosquitos. Mosquistos são atraídos pelo calor e o gás CO2, a luz é ineficiente como atrativo. Como o ventilador possui baixa força de sucção, apenas aquele insetos que realmente voem muito próximo serão sugados. A maioria das pessoas avalia porque o produto chegou rápido e é bonito, quero ver manter 5 estrelas após testar.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2019

    achei que o ventilador que sugava os insetos era mais forte! não é tão eficaz como eu pensei... deixei uma noite toda para fora da área da churrasqueira em um sítio onde tem varios insetos e pernilongos e no dia seguinte tinha pegado só dois insetos... vou iniciar mais testes pra ver se mudo minha opinião, pois tenho mta confiança na Xiaomi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Używam go od trzech tygodni i nie ma problemów, jak dotąd złapałem 20 komarów i kilka ćmy z czym w moim pokoju. Mam cztery inne pokoje, które złapały średnio 15 komarów każdy i zawsze niektóre ćmy. Polecam trzymać go na sobie zwłaszcza w godzinach snu, ponieważ jest to moment, kiedy komary poruszają się najbardziej. Odkąd go kupiłem, prawie nigdy nie słyszałem szumu komara w moim uchu. Niektórym ludziom może przeszkadzać hałas wentylatora w nocy, ale zdecydowanie lepiej jest słyszeć ciągły hałas pułapki, niż słyszeć szumy komarów wokół ciebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Złącze dla kabla nie jest mikro USB ani USB-C, dlatego konieczne jest użycie własnego złącza do jego podłączenia. Złącze jest umieszczone w bardzo wysokiej pozycji, aby być dyskretne. Kolor kabla nie pasuje do koloru produktu i nie wygląda estetycznie. Jest cichy, ale jeśli jest umieszczony na sztywnej powierzchni, przekazuje wibracje i wzmacnia hałas, konieczne jest umieszczenie go na miękkiej powierzchni. Podstawa pułapki jest lekko wybrzuszona i daje poczucie niestabilności. Chociaż estetycznie bardzo miło, myślę, że są lepsze alternatywy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 567
    • Ft9 529
    • Ft9 529
    • Ft6 805
    • Ft4 330
    • Ft4 422
    • Ft5 784
    • Ft5 258
    • Ft3 092
    • Ft11 757
    • Ft6 186
    • Ft9 281
    • Ft1 854
    • Ft3 742
    • Ft8 353
    • Ft6 465
    • Ft8 167
    • Ft5 784