Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1181)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1181)
    • 5 Star(1039)
    • 4 Star(129)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2019

    Esse produto é inútil para muriçocas/pernilongos/mosquitos. Após 3 meses de uso capturou apenas insetos alados como mariposas e meia dúzia de mosquitos.. Se você pensa que vai se livrar de insetos hematófagos alados vai se arrepender. Usei em locais diferentes: como em uma sala e também em um quarto que ficou com a janela e porta abertas e encheu de mosquitos. Mosquistos são atraídos pelo calor e o gás CO2, a luz é ineficiente como atrativo. Como o ventilador possui baixa força de sucção, apenas aquele insetos que realmente voem muito próximo serão sugados. A maioria das pessoas avalia porque o produto chegou rápido e é bonito, quero ver manter 5 estrelas após testar.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2019

    achei que o ventilador que sugava os insetos era mais forte! não é tão eficaz como eu pensei... deixei uma noite toda para fora da área da churrasqueira em um sítio onde tem varios insetos e pernilongos e no dia seguinte tinha pegado só dois insetos... vou iniciar mais testes pra ver se mudo minha opinião, pois tenho mta confiança na Xiaomi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Używam go od trzech tygodni i nie ma problemów, jak dotąd złapałem 20 komarów i kilka ćmy z czym w moim pokoju. Mam cztery inne pokoje, które złapały średnio 15 komarów każdy i zawsze niektóre ćmy. Polecam trzymać go na sobie zwłaszcza w godzinach snu, ponieważ jest to moment, kiedy komary poruszają się najbardziej. Odkąd go kupiłem, prawie nigdy nie słyszałem szumu komara w moim uchu. Niektórym ludziom może przeszkadzać hałas wentylatora w nocy, ale zdecydowanie lepiej jest słyszeć ciągły hałas pułapki, niż słyszeć szumy komarów wokół ciebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Złącze dla kabla nie jest mikro USB ani USB-C, dlatego konieczne jest użycie własnego złącza do jego podłączenia. Złącze jest umieszczone w bardzo wysokiej pozycji, aby być dyskretne. Kolor kabla nie pasuje do koloru produktu i nie wygląda estetycznie. Jest cichy, ale jeśli jest umieszczony na sztywnej powierzchni, przekazuje wibracje i wzmacnia hałas, konieczne jest umieszczenie go na miękkiej powierzchni. Podstawa pułapki jest lekko wybrzuszona i daje poczucie niestabilności. Chociaż estetycznie bardzo miło, myślę, że są lepsze alternatywy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Nie mogę mówić o skuteczności tego urządzenia, ponieważ nie jest jeszcze sezon na komary w moim kraju, mogę powiedzieć, że zostało odebrane nieuszkodzone, przybyło we własnym pudełku. Potrzebuje zasilania USB. Zasada działania jest bardzo prosta, hałas wentylatora jest minimalny. Wygląda bardzo stylowo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2019

    Very fast shipping but arrived under-packaged and dented (as with most things ordered from here). Product was luckily not damaged. Very good looking lamp, good quality build. Not loud but I can hear the fan from across the room, and the light is quite bright. You could not sleep with this thing on your bedside table. In 10 days it has caught nothing, and there are plenty mosquitoes. I can't fault it on quality or appearance, but if there was a rating for "Function", it would get 0 stars.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2019

    şuan kullanıyorum işin Garibi sinekler kayboldu. Görünüşü şık kaliteli gerçekten işe yarayıp yaramadığını şimdilik söylemek çok zor zamanla inşallah göreceğiz

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2019

    Güzel sessiz çalışıyor. UV ışığı başarılı. Diğer ürünler de olduğu gibi fanı ötmüyor. RoHs sertifikası almış. Sonuçta Xiaomi kalitesi. Tavsiye ederim..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2019

    Tempi davvero rapidi, meno di due settimane, nonostante il corriere l'ha sbattuto ovunque rimane funzionante. È Davvero silenzioso, si sente una leggera ventola tipo ventilatore, la luce è fioca e non disturba affatto. Le dimensioni sono ridotte,poco più grandi di un barattolo. Finora consigliato, vedremo sulla durata. Servizio Banggood Ottimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    El pedido tardó unas 2 semanas en llegar. Bien embalado, llegó en perfecto estado. Una vez abierto el paquete, constaba del producto y un cable, pero no de enchufe. Se conecta de forma táctil y una pequeña luz violeta se enciende junto con un ventilador que da a un pequeño compartimento. Se supone que los insectos se electrocutan y caen al depósito que se saca y vacía. El problema que veo es que la luz es muy, muy pequeña, por lo que ha de estar a oscuras para que haga efecto. De haber alguna luz adicional, no parece que haga efecto en absoluto. Pero creo que tiene buena calidad-precio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.48
    • US$27.99
    • US$19.62
    • US$28.99
    • US$39.99
    • US$6.92
    • US$29.99
    • US$19.99
    • US$24.99
    • US$15.00
    • US$13.99
    • US$17.99
    • US$13.99
    • US$22.99
    • US$7.99
    • US$28.99
    • US$26.99
    • US$36.95