Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2021

    Dostarczone szybko, działa doskonale pozwala na robienie zdjęć i filmów w doskonałej jakości do ceny. Urządzenie służy do kontroli uszu, ale może być używane do zobaczenia szczegółów łaty lub odniesienia do części nawet przez antystatyczną torebkę. Odbicie jest spowodowane diodami zintegrowanego oświetlenia, które nie jest regulowane natężeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Został odebrany i wypróbowany natychmiast, działa dobrze na PC, ale nie dostałem konwertera USB na USB micro, więc nie mogłem podłączyć go do urządzenia mobilnego. Ale to wszystko działa i jestem całkiem zadowolony. Dziękuję, dobry sprzedawco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Nadaje się do opisu i bardzo dobrze chroni go sztywne opakowanie. Problem - darmowa operacja. Planuję użyć go do pracy z elektroniką (komponenty są coraz mniejsze!) Doskonały stosunek jakości do ceny: Polecam ten artykuł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Dobre za tą cenę. Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Produkt bardzo dobrze zapakowany z akcesoriami. Do stosowania przedsionków, myślę, że dość ograniczony w wizualizacji, albo nie jestem wystarczająco utalentowany, albo urządzenie nie pozwala poprawnie oglądać podstawy ucha z jasnością. Z drugiej strony bardzo wygodne i bez przeszkód do stosowania z mini mikroskopem. Jeśli łączy się bezpiecznie z USB na PC, nie jest wykrywany na moim smartfonie. Czy to mikrousb wtyczka?: Pozostaje sprawdzić... Szkoda również, że linki wymienione w aplikacji na PC są niedziałające. W końcu należy wyszukać 'Inteligentną kamerę' w przeglądarce, aby uzyskać w internecie oprogramowanie do przeglądania / nagrywania. Strona Inskam nie działa w tej sprawie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • JPSVIP5
    FR
    16/04/2021

    Dobra jakość obrazu Działa bezpośrednio bez dodawania sterownika z CAMERA na Windows 10 Współpracuje również z VLC poprzez wybranie „Otwórz urządzenie przechwytujące" lub z takim skrótem jak ten vlc.exe dshow http://:dshow-vdev=„Integated Webcam":dshow-adev=none:dshow-aspect-ratio=16:9 --fullscreen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Uznawany przez WINDOWS bez problemów, kamera ta jest bezpośrednio dostępna w programie odtwarzania mediów. Jego kształt procesowy pozwala na łatwą obsługę w trudno dostępnych pomieszczeniach. Ogniskowanie znajduje się w odległości około 1,5cm. Używam jej jako kamery zapasowej do odczytywania odniesień do elementów elektronicznych lub kontroli tablic elektronicznych lub urządzeń do naprawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Dobry obraz i dobra aplikacja Androida. Tylko krytyczne, końcówka bardzo się grzeje z powodu ledów i nie znalazłem żadnej regulacji ich intensywności. Może być stosowany do każdego rodzaju zastosowania, ponieważ bardziej ergonomiczny niż mikroskop, obserwacja próbki pod różnymi kątami bez dotykania jej. Obraz i wideo. Osobiście nie użyję go do używania uszu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Działa bez obaw na Wdows10 lub Linux. Kierowca nie musi pracować. Nie zaryzykowałbym tego urządzenia do uszu, ale z drugiej strony jest to najlepsze, aby zobaczyć niedostępne ubytki, odczytać odniesienia elementów elektronicznych lub spoiny. Szkoda, że oświetlenie nie jest regulowane. Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Wygląda na to, że naprawdę potrafi zrobić 720p wideo (@15fps) i zdjęcia (1280x720) Na 720p ustawienie widoku na żywo trochę się kończy, ale ogólnie jestem bardzo zadowolony z jakości obrazu. Kamera jest bardzo lekka, kabel elastyczny. Niestety, nie ma osłonki przeciwpyłowej na soczewkę w opakowaniu. Polecam ten model.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 292
    • Ft1 636
    • Ft6 226
    • Ft9 423
    • Ft19 997
    • Ft6 882
    • Ft5 571
    • Ft2 269
    • Ft4 259
    • Ft104 892