Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(673)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(673)
    • 5 Star(649)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/02/2021

    Dostarczone natychmiast, do chińskiego. Jakość montażu, jeszcze nie podłączony, w nadziei, że będzie ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Za drogie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Robi robotę, ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2017

    Es un medidor que se puede utilizar para baterias LI-ION Y LIPO buena calidad,medición exacta ,hay que fijarse bien en las medidas del medidor ya que se queda grande para algunos proyectos. Cuando esta la bateria totalmente cargada se iluminan todos los leds azules y rojos,se apagan a medida que se baja la carga. Cuando está la batería al 20% o menos solo luce el led rojo del borde.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2018

    3.7/7.4/11.1v/14.8v indicateur de batterie Li-po carte d'affichage moniteur du stockage d'énergie Top top top qualité et prix merci beaucoup banggood Je recommande tout le monde

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2018

    The item was very well packed and arrived undamaged. This voltage indicator appears adequate quality. It does not have a push button to activate it so I'm curious how much energy it will consume. I plan to use it on a Fatshark custom battery pack.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2018

    Qualité supérieure, livraison rapide Service banggood à la hauteur Je recommande à tout le monde d'acheter sans hésiter dans ce site Merci pour toute l'équipe banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2018

    Qualité supérieure, livraison rapide Service banggood à la hauteur Je recommande à tout le monde d'acheter sans hésiter dans ce site Merci pour toute l'équipe banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2017

    indicatore batteria Li-po 3s, per verificare lo stato della vostra batteria lipo, ogni tacca indica il 25% di capacita, dimensioni davvero contenute, vedi rispetto a una moneta da 2 euro,ottimo se installato in una scatola con anche indicatore di tensione. Perfetto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2017

    Using it with an old 1S lipo and paired a push button, so the display is not on all the time. I also soldered a couple USB modules into the circuit to make an easy and cheap portable charging unit. Make sure to select the correct voltage when ordering, my first one I mistakenly bought 3S indicators. Both 1S & 3S versions work well, except I didn't notice any marks on the back to differentiate between the two. A sharpie can be used to easily mark the side of the display, or leave it in the bag until ready to use. 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 540
    • Ft4 330
    • Ft4 123
    • Ft13 245
    • Ft25 271
    • Ft24 225
    • Ft5 297
    • Ft3 025
    • Ft9 830
    • Ft21 554
    • Ft4 916
    • Ft7 863
    • Ft4 520
    • Ft16 654
    • Ft6 811
    • Ft85 930
    • Ft44 573
    • Ft5 674