Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    came in good condition and, for these days, in a short time. The assembly instructions don't help much ..... they are for another microscope model. The vertical foot ring, when I tightened the screw - it broke - is not made of metal, it is made of plastic or something cheap.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    I am very satisfied ,Fast delivery with 4 days from CZ. and Quality of the item is great.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Bardzo szybka wysyłka z Czech.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Szybka dostawa i dobra jakość. Polecam klientom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Jestem bardzo zadowolony, dostawa dotarła w ciągu 1 tygodnia. Niestety, stojak nie jest trudny do zdobycia, a niebieska mata nie mieści się na talerzu. Mikroskop i kamera to bardzo ostre zdjęcia. Jestem bardzo zadowolony, dostawa dotarła w ciągu 1 tygodnia. Mimo to, podstawka nie jest zabezpieczona, a niebieska mata nie mieści się na talerzu. Mikroskop i kamera to bardzo ostre obrazy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Wysłany trzeci dzień i 10 dni po dostarczeniu do mojego domu, w nienaruszonej paczce. Łatwy w montażu, nawet bez instrukcji. Doskonały obraz, spełnienie marzeń. Wszystko działa prawidłowo, chociaż trudno jest zsynchronizować obraz cyfrowy i optyczny z dołączonym adapterem. Szczęśliwa ogólnie. Dzięki za służbę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Przesyłka była super szybka (1 tydzień ze względu na wysyłkę UE) i opakowanie doskonałe. Mikroskop jest zgodny z opisem i naprawdę doskonały, wart swojej ceny (pomimo, że nie jest tani). Dystans pracy z dołączonym obiektywem 0,5X jest duży. Dokumentacja nie jest niczym zachwycającym, ponieważ zawiera każdy możliwy wariant, więc łatwiej jest wymyślić, jak złożyć całość. Musisz jednak zwrócić na to uwagę; jeśli czujesz, że obraz nie jest wielki dwukrotnie sprawdzić, czy wszystko jest na miejscu/dostosowany. Stanowisko może mieć niewielką poprawę. Może być więcej dziur na dnie boomu. Znajduje się na środku dłuższej krawędzi obecnie i boom i mikroskop jest tak duży, że trzeba pracować na rogu (patrz rysunek). Jeśli była dziura na środku krótszej krawędzi (a może nawet róg, jak w dostarczonej macie, choć ryzyko, że może się przewrócić, jeśli źle zorientowana) Można pracować w środku podstawki/podkładki. To jedyna słabość całego planu, jaką znalazłem. Polecony przeze mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Jakość przedmiotu jest świetna. Ogniskowanie kamery i części oczu są różne od siebie, a gumowe części oczu nie są na tyle duże, że można oprzeć na nich oczy. Musisz trzymać głowę z dala od miseczek o kilka milimetrów, aby skupić się na lornetce wzroku, aby uzyskać odpowiednią głębokość pola. Jest to trudne i irytujące, ale po prostu naprawiam to drukiem 3d, więc jestem bardzo zadowolony z tego zakupu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Szybka dostawa w ciągu jednego tygodnia od CZ. Jakość optyczna urządzenia jest bardzo dobra. Nie próbowałam jeszcze Kammery. Nie ma instrukcji dla konfiguracji, ale z spojrzeniem na zdjęcia w sklepie można zbudować bez żadnych problemów. Podczas instalowania okularów Widefield 10X, należy nieco wykręcić bardzo mały, gwintowany pin. Bez soczewek mocujących zakres powiększenia wynosi 0,7–4,5(x10), co oznacza powiększenie 7–45. W przypadku soczewek mocujących, które są przykręcone od dołu, zakres rozszerza się do 3,5-22 (soczewka x0,5) lub 14-90 (soczewka x2). Pomimo uzasadnionej krytyki w innych uwagach, które narzekają na niekorzystne położenie nad płytą bazową, mogę polecić grzbiet, również ze względu na cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Części pasują i dają dobry obraz. Stojak nie jest na tyle duży, by utrzymać głowę ciężkiego zasięgu. Zamontowałem pasek bezpośrednio do mojego stolika. Zdjęcie kamery to tylko mały ułamek obrazu, który widzę przez okulary. Nie wiem, czy robię coś złego Przesyłka trwała 1,5 tygodnia, ale numer namierzania był fałszywy. Nie można było namierzyć przesyłki i sprawdzić, gdzie jest, dopóki nie dotarła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft163 019
    • Ft23 889
    • Ft126 751
    • Ft156 090
    • Ft152 905
    • Ft89 193
    • Ft32 375
    • Ft165 647
    • Ft133 791
    • Ft108 307
    • Ft95 564
    • Ft29 304
    • Ft30 903
    • Ft49 666
    • Ft75 791
    • Ft154 529
    • Ft96 839
    • Ft24 526