Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(119)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(119)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2019

    Uma forma divertida de surpreender o pessoal quando o telemóvel toca e atendemos. Funciona bem e o som é muito audível.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Jagody w wadze lekkiej. Zobaczmy, jak działa IT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2019

    само устройство для телефона работает исправно и слышать стало гораздо лучше собеседника но вот упаковка подкачала, хотел на подарок но теперь уже я не смогу в такой упаковке дарить, жаль что упаковали плохо, за это снизил оценку и звёзды

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    To jest fajne. Telefon retro i telefon komórkowy w jednym. Jego niesamowite, ponieważ działa jak Słuchawka, że nie musisz ładować i zużywać Power podczas korzystania z IT. Jego lekki ciężar. Jakość dźwięku wynosi 8 na 10. Nawet ja umieściłem najwyższą głośność, póki dźwięk nie jest tak głośny. Ale kocham korzystać z IT. Thx Banggood dla szybkiej wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dobry produkt. Podoba mi się, cieszę się, że mam taki sam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    arrived fast, the cord seems short because of a tight twist, if you pull on the cord it pulls the phone out of your hand if you are notqq holding tightly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    ശബ്ദം കൊള്ളാം കളർ കൊള്ളാം നിലവാരം കുഴപ്പമില്ല ചെറിയ തുക തുച്ഛം ആയതിനാൽ തന്നെ നല്ലത് തന്നെ എന്ന് വേണം പറയാൻ പക്ഷെ ഞാൻ ഉദ്ദേശിച്ച കാര്യത്തിന് ഇത് പറ്റില്ല തമാശ രൂപേണ ഉപയോഗിക്കാം എന്നത് കൊണ്ട് ഉപകരണം മോശമാണ് എന്ന് പറയാൻ പറ്റില്ല

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2019

    seems to work with my iPhone making it easier to use for me

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    excellent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2019

    jestem bardzo zadowolony polecam zajebista zabawka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$154.99
    • US$249.00
    • US$189.99
    • US$409.99
    • US$209.99
    • US$309.99
    • US$259.99
    • US$284.99
    • US$142.99
    • US$139.99
    • US$289.99
    • US$124.99
    • US$409.00
    • US$409.99
    • US$339.99
    • US$124.99
    • US$159.99
    • US$12.69