Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(190)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(190)
    • 5 Star(172)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Produkt był dobry, i dostałem go po 40 dniach ( Do Maroka ) To ma dobrą jakość i go pokochałem Ale potrzebny jest splitter, aby używać słuchawek i mikrofonu w tym samym czasie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Przybył bardzo szybko do Brazylii, wygodny telefon, brzmi trochę nisko, ale warto, dla korzyści kosztowej lepiej niż zbyt dużo produktu tam! Muszę również kupić złącze p3, ale jestem zadowolony i zrobię inne zakupy, wskazuje, przybył w idealnym stanie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    - Emballage médiocre, juste mis dans un sachet plastique, mais il n'a subit aucun dégât. - Utilisé sur une PS4 Pro, le son est de qualité correcte. - Le volume sonore est correct mais il faut le mettre à 100% aussi sur la molette du casque que dans les réglages de la PS4. - La taille du casque est bonne mais je dois l'ouvrir à fond (pour une tête d'adulte) - Le casque est confortable (testé durant environ 3 heures) En résumé, il est très bien pour son prix. Bon achat pour quelqu'un qui joue occasionnellement en ligne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Jest tu niecały miesiąc, bez podgryzania, w kleju. - Przetestuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Doskonały produkt słucha super dobrze, 😎👍 przybył szybko, doskonałe zastosowanie i doskonała obsługa. Gorąco polecam ich 😁👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Bardzo dobry, otrzymałem swój produkt, przed planowaną godziną, w świetnym chronionym opakowaniu i wszystko było zgodne, zawsze kupuję w Banggood i polecam!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Bardzo górna słuchawka!!!! Bardzo dobry dźwięk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Bardzo dobry produkt w tej cenie. I przybył bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Bardzo dobra słuchawka, świetny dźwięk, był bardzo dobrze zapakowany. Polecam ją każdemu, kto tego chce, jest tego warta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 855
    • Ft14 581
    • Ft6 102
    • Ft9 833
    • Ft8 137
    • Ft9 833
    • Ft7 119
    • Ft9 247
    • Ft7 119
    • Ft7 119
    • Ft6 780
    • Ft9 154
    • Ft9 154
    • Ft10 172
    • Ft24 077
    • Ft9 154
    • Ft4 622
    • Ft15 537