Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(308)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(308)
    • 5 Star(266)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/06/2021

    👍🥰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Idealne dla moich produktów RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Jest tak jak opisałem, żadnych problemów z tym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2017

    دقة في مواعيد وصول المنتج الى الزبون والمنتج بحالة ممتازة والاسعار جداً رخيصة أنا احب بانجوود والتعامل معها سيكون كثيراً إن شاء الله شكرا لكم اسرة بانجوود المحترمة

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2020

    Działa bardzo dobrze jedyny słaby punkt i jest luka poniżej 1 cm w dokręcaniu śruby, co nie ułatwia dokręcania części

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2019

    It is great help when you work with mini mechanisms and little screws. Be careful thought, if you apply too much tension it will break like the previous i had. Overall a goof product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2017

    excellent small gripe, take for soldering circuit boards, and clamping of small parts, its function is performed perfectly, completely satisfied отличные мини тиски,брал для пайки плат,и зажима мелких деталей,свою функцию выполняют отлично,полностью доволен

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LenArt
    TH
    21/09/2016

    Today I got my hobby vise and obviously you can not have a pro-piece for this price! Although one might expect a little fit, even if the price is okay! 2-3 mm gaps at the back part of it becomes a problem! Tolerance must be fixed not 2-3 mm! Now you have to hold back and down to get a even level, otherwise you destroy it at work!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Jest tak mały, że nie wiem, co z nim zrobić, czy korzystać z niego, czy iść do szkoły, kształcić, patrzeć jak rośnie i towarzyszyć mu w decyzjach, jakie podejmuje w swoim życiu ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    it'll work for my DIY PROJECTS ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 842
    • Ft905
    • Ft4 841
    • Ft3 142
    • Ft2 295
    • Ft2 198
    • Ft3 630
    • Ft7 690
    • Ft3 933
    • Ft3 327
    • Ft2 119
    • Ft2 443
    • Ft6 052
    • Ft2 443
    • Ft5 144
    • Ft2 794
    • Ft3 130
    • Ft9 079