Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Paczka z Republiki Czeskiej dotarła do Niemiec bardzo szybko i dobrze zapakowana. Wszystko wygląda bardzo solidnie z zewnątrz, co może być trendem, który utrzyma się w środku. Solidny wspornik montażowy posiada dwa 90° gniazda offsetowe do trzymania pionowego śruby, tak aby można było go montować zarówno w pionie, jak i w poziomie. Wszystkie 4 poziome stawy mają pasującą dziurkę, aby zamknąć je na miejscu za pomocą załączonych śrub ręcznych. Śruby dźwigniowe mogą być wykręcone z drogi, wyciągając ich sprężystą głowę bez rozluźnienia zamka. Załączony adapter kamery ma zewnętrzne gwinty na obu końcach w standardowym rozmiarze mocowania C, na końcu podstawy o średnicy 28 mm (od boku mikroskopu) i na końcu głowy 25 mm (od strony kamery). Wewnętrzna gwinta adaptera na głowicy mikroskopu jest pocięta na plastikowy pierścień o gładkiej zewnętrznej skórze o średnicy 38 mm, który jest wkładany do wnęki i zabezpieczany za pomocą śruby z boku. Po zamontowaniu wybranego Barlow-Lens na dole zaleca się przykręcenie zerowego powiększenia na górze dla ochrony. Po zainstalowaniu odpowiedniej soczewki Barlow, aby skonfigurować największy dystans roboczy, zauważyłem, że nie można skupić się na kamerze i obrazie optycznym jednocześnie. Nie posiadam żadnego przed tym mikroskopem i nie mogę nic powiedzieć o różnicach jakości i/lub komfortu w porównaniu z modelami o wyższej cenie, tylko że jest bardzo dobrze nadaje się do kontroli i naprawy elektroniki i można z tym zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    wszystko doskonałe jak zawsze, grzech podatek celny, szybka wysyłka, towary zgodne, wszystko bardzo dobrze Już kupiłem inne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Doskonały, przybył wcześniej niż oczekiwałem, dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Najpierw o moich uczuciach przed i po zakupie: Początkowo wątpiłem, żeby kupić ten mikroskop. Zwykle używam mojego prostego zoomu stereo do sprawdzania błędów Albo problemy z PCB. Ale częściej używam lornetki, częściej myślałem o kupnie czegoś lepszego. Widziałem to gdzieś na youtubie i pomyślałem, że to może być rozwiązanie. Bo to było drogie Inwestuję pieniądze na rzecz, której nie będę używał często (10 x w miesiąc lub coś), ale powiedział, Bismillah i kupił to W każdym razie, miałem dziwne przeczucie, że wydam tyle na to aż do ostatniej chwili. Paczka dotarła I zacząłem go składać, im bardziej byłem zajęty tym bardziej zrozumiałem, że to wielki rozwój mojego hobby Jak miło jest go mieć. Po pełnym montażu, zacząłem testować obiektyw 0,5, to było jak, WAUUW, masaAllah to jest świetne A potem przeszedłem do obiektywu 2,0x i pomyślałem, że jestem bardzo zadowolony, że kupiłem to. To chyba jedna z najlepszych rzeczy Kupowałem na całe moje hobby przez ostatnie 23 lata i jestem z niego bardzo zadowolony. Zwłaszcza jakość obiektywu, jasność I jasność światła widzieć prawie wszystko tak jasne, że jesteś zaskoczony!!! Zdecydowanie polecam to Dla każdego, kto waha się kupić dla twojej pracy lub hobby, Teraz fakty: Mikroskop był dobrze zapakowany w styropian, a ramię wytłaczające, reszta była jak włożona do pudełka, gdzie było luka. światło led, zacisk C, kamera i 3 soczewki, gdzie w małym pudełku z pianką, ale kabel USB i kabel hdmi Były luźne w pudełku w plastikowej torbie. Czułem, że są dobrze chronieni. Paczka była mała, ale to DHL, nie BG. Duża część styropianu została połamana, ale prawdopodobnie nie działała na przedmioty. Wszystko było ładnie zapakowane. Mikroskop z okularami i ręką ładnie zapakowany. Ramię jest bardzo wytrzymałe. Są oczy i są bardzo dobre. Bardzo miło je mieć. Dziękuję BG, jestem bardzo zadowolony z całego zestawu!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2020

    Jak mówi moja ocena 3.6, nie aż tak dobrze, nie aż tak źle. Zacznijmy od wsparcia: Jest masywny i może utrzymać jeszcze większe ciężary, co jest dobrą rzeczą. Sposób w jaki się porusza jest bardzo gładki. Wykończenie jest ok, ale nie najlepsze. (małe metalowe elementy nadal wypadają z niego przy pierwszym użyciu). Teraz spojrzę na biegi. Aparat. Is ma dobrą jakość obrazu, ale szczerze mówiąc... Jak to sformułować... Przewód zasilający ma 1m, a przewód HDMI jest... Mniej więcej tego samego rozmiaru. HDMI nadaje się do użytku, ale nie można go cały czas podłączyć zarówno w monitorze, jak i w kamerze, co oznacza, NIE ZARZĄDZANIE WIEM. Dlatego wolę lepszą jakość mikroskopu zamiast nieukończonej funkcji, która cię złości, a nie szczęśliwsza. Światła Tutaj jest dużo lepiej. Pępowina jest wystarczająco długa, by się zasilić. Nie ma tu nic do narzekania. MIKROSKP No i jesteśmy! Pierwsze uczucie to... Jest do światła. Szczerze, jeśli kiedykolwiek położysz rękę na czymś „prawdziwym interesie" to poczujesz zabawkę, ale mając na uwadze cenę, nie wezmę tego za mocno... Ale zrobię to. Zobaczysz dlaczego później Sposób, w jaki oko siedzą... Prawie straszne (a ktoś powie „dokręcić śrubę" jest maksimum na dokręceniu). Budowanie jakości tego mikroskopu nie pozwala mi czuć, że będzie zbyt wiele trwać. Mam pewne wątpliwości co do mechanizmu skupienia. Czy aluminium (dzięki Bogu nie jest plastikiem czy teflonem) i aluminium nie jest tolerancyjnym ubraniem. Mechanizm regulacji odległości oka jest... Nie taka jakość... to jakiś rodzaj plastiku do głównego sprzętu, z teflonem na oku. Jakość obrazu jest dobra według cen... Jest niespodziewane, ale nie używaj soczewek 2x. To jest bezużyteczne. Dla dużych powiększeń ma bardzo brzydkie zniekształcenia. Więc wróciłem do kamery. Zamiast aparatu i silikonowej maty, wybiorę lepszą jakość mikroskopu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2020

    Używam tego mikroskopu do lutowania i naprawy elektroniki. Obraz jest świetny, a ramię stabilne. W moim przypadku, ostatnie połączenie musiało zostać skorygowane. W przeciwnym razie nie można go w pełni obracać. To była moja wina. Polecam mikroskop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2020

    To jest wspaniałe, wspaniałe, niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Jakość produktu - według jego ceny jest bardzo uczciwa. Używam dla mojego hobbystycznego lutowania, używając soczewki 0,5 - czekam na to. Polecam ten produkt, jeśli jesteś zainteresowany kupnem i nadal rozważa. Ramię jest masywne i wytrzymałe, jakość optyczna nie jest najlepsza, ale może być użyte do i dla pieniędzy.... Nie narzekam! Niestety, kiedy go kupiłem, miał być jeden kawałek w czeskim magazynie, ale nie był. Może sprzedawca zdecydował się sprzedać produkt na magazynie bardziej rozsądnie, ponieważ kupiłem w cenie sprzedaży i próbowali mnie anulować zakup i zamówić ten sam przedmiot za około 150 euro droższe, wysyłka nie z CZ sklep (blisko mojej lokalizacji SK), ale z Chin.... Obsługa klienta zrobiła tę propozycję, jak w Banggood nie ma opcji sprzedawcy kontaktu, jak na przykład na aliexpress. To jest punkt minusowy, postawa i transport. W końcu dostałem towar po 36 dniach, na szczęście, naprawdę rozważałem anulowanie umowy. Mam nadzieję, że ta recenzja jest pomocna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    W porządku. Jest całkiem niezła inwestycja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Działa lepiej niż się spodziewaliśmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft155 198
    • Ft163 724
    • Ft127 300
    • Ft31 037
    • Ft156 766
    • Ft108 775
    • Ft159 965
    • Ft108 775
    • Ft32 515
    • Ft159 965
    • Ft89 579
    • Ft95 978
    • Ft29 431
    • Ft42 491
    • Ft147 808
    • Ft166 364
    • Ft255 946
    • Ft54 386