Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/06/2022

    Wszystko bardzo dobrze, produkt już 'certyfikowany i kupiony co najmniej 10 razy, niektóre małe niedoskonałości, ale w sumie doskonałe Szybka wysyłka, płatny podatek celny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Jako błyskawiczna oferta od CZ to był fantastyczny stosunek jakości do ceny. Mikroskop to biała etykieta, funkcjonalna jako SM-3TPZ. Aparat pokazuje, że HY-1136 i redukcja o 0.3 będzie lepsza dla czujnika 1/2.33.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Dobry produkt, dobra jakość szybko wysłać do Włoch, z zerowymi opłatami aduana, niezawodny sprzedawca, teraz dla mnie dobra zabawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Wszystko dobrze, produkt już sprawdzone wcześniej, przybył regularnie, zapłacił podatek celny, dla reszty doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Produkt, o którym wiem, że jest wykonany znakomicie, jak zawsze świetnie, wysyłka w mediach, cena 80 euro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Produkt przybył prawie z wyprzedzeniem, odpowiednio zapakowany, sklep idealny, zwyczajowa uwaga na kubki, na resztę doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo udane urządzenie i dotarł do Turcji w 15 dni zdecydowanie polecam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Jak zawsze wysyłka jeden dzień wcześniej, paczka wysłana i prawidłowo zapakowana, najlepsze towary, grzech podatek celny bardzo słony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Doskonała i jakość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    I dotarł na czas, doskonałe pakowanie, teraz liczysz, że wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$721.04
    • US$490.86
    • US$189.99
    • US$349.99
    • US$41.99
    • US$12.69
    • US$12.69
    • US$9.26
    • US$17.31
    • US$7.20
    • US$68.99
    • US$28.99
    • US$66.99
    • US$17.84
    • US$21.99
    • US$109.99
    • US$47.99
    • US$179.99