Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2020

    Mikroskop nie jest gotowy. Brak lampy ledowej w środku, brak jednego pokrętła, zasilanie 12V dla kamery nie działa. Nie można skupić się na oku i kamerze w tym samym czasie, skupienie jest tylko w jednym miejscu. Moim zdaniem, jest zbyt mały zakres regulacji w oku kamery. Metalowy sprzęt i oko jest w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2020

    Pomimo okoliczności, mikroskop dotarł na czas. Skrzynka była nieco uszkodzona, ale była dobrze zapakowana i zabezpieczona. Podręcznik nie był bardzo pomocny, ale i tak fajnie go było ustawić. Znam ceny takich mikroskopów. A za tą cenę, warto. Używam go do naprawy PCB. Kombinacja jest idealna, ponieważ potrzebuję dużej odległości między PCB a obiektywem, aby pracować na niej równolegle z gorącym powietrzem lub lutownicą. W każdym razie jestem bardzo zadowolony i dziękuję za usługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo udane urządzenie i dotarł do Turcji w 15 dni zdecydowanie polecam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Dobry produkt, dobra jakość szybko wysłać do Włoch, z zerowymi opłatami aduana, niezawodny sprzedawca, teraz dla mnie dobra zabawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2022

    Jak zawsze dobre, wysyłka przybyła z wyprzedzeniem, wszystko w porządku, jak zawsze zapłacone celne, wszystko w sumie doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Wszystko bardzo dobrze, produkt już 'certyfikowany i kupiony co najmniej 10 razy, niektóre małe niedoskonałości, ale w sumie doskonałe Szybka wysyłka, płatny podatek celny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Produkt, o którym wiem, że jest wykonany znakomicie, jak zawsze świetnie, wysyłka w mediach, cena 80 euro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Jako błyskawiczna oferta od CZ to był fantastyczny stosunek jakości do ceny. Mikroskop to biała etykieta, funkcjonalna jako SM-3TPZ. Aparat pokazuje, że HY-1136 i redukcja o 0.3 będzie lepsza dla czujnika 1/2.33.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Wszystko dobrze, produkt już sprawdzone wcześniej, przybył regularnie, zapłacił podatek celny, dla reszty doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Jak zawsze wysyłka jeden dzień wcześniej, paczka wysłana i prawidłowo zapakowana, najlepsze towary, grzech podatek celny bardzo słony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$721.04
    • US$490.86
    • US$367.99
    • US$269.99
    • US$5.99
    • US$17.31
    • US$12.99
    • US$27.99
    • US$70.99
    • US$5.69
    • US$61.99
    • US$25.99
    • US$73.99
    • US$24.99
    • US$59.99
    • US$129.99
    • US$99.99
    • US$19.54