Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Zmontowane i przetestowane, wszystko działa. Mam wszystko w paczce. W tej cenie dobry mikroskop.Tylko jeden adapter(usa do euro). Potrzebuję dwóch adapterów. Małe mechaniczne słabości. Aparat musi być 2 mm wyżej, aby skupić się w tym samym czasie z mikroskopem, więc nie można przykręcić pierścienia odpowiednio mocno. Musisz dodać pierścień, jeśli chcesz dokręcić szmc tv1/2. Ogólnie ok.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Bardzo ładny produkt, wartość vs cena jest na wysokim poziomie, trudno byłoby uzyskać lepszą ofertę. Jedyną skargą jest zamontowanie kamery, ma bardzo wąski widok, jak również nie można go skupić wraz z mikroskopem bez dodatkowego adaptera, który trzeba zrobić samemu. Oto mój prosty projekt: https://www.thingiverse.com/thing:4965139

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Jak zawsze na tych produktach o dużych wymiarach jest zawsze precyzowany w czasie wysyłki, mile widziane, oramai art collaudato biorąc więcej niż jeden, Jedyna ukamienowana nuta to abitual oramai podatek celny, za dobrą resztę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Produkt przybywał regularnie, bez żadnych problemów, bezpieczne opakowanie, z przodu nie miałem wątpliwości, na jakość'i profesjonalizm' sprzedawcy, już' Kupiłem kilka razy ten produkt, jedynym mankamentem są cła, które są wypłacane w równym czasie, w przeciwnym razie wszystko idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Otrzymane z góry, bardzo dobrze zapakowane zgodnie z moją prośbą

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Cena za sprawność eksploatacyjną 🥰👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2020

    Bardzo zadowolony z mikroskopu. Baza jest ciężka. Wszystko jest stabilne.To jest pierwszy raz im za pomocą mikroskopu, 30min i wszystko ustawione i uruchomione. Z kuponem 20% rabatu, to było kradzież, żeby go nie kupić, Nawet w ciągu 7 dni z czeskiego magazynu przez Dhl. A teraz o przekrętach. 1.Jest adapter(usa to eur)dla światła ledowego, ale nie pasuje do europejskiego gniazdka ściennego ani przedłużacza. Adapter nie jest wystarczająco głęboki, aby dotrzeć do gniazda. 2.Nie ma adaptera usa do eur w ogóle (dla zasilania kamery). 3. Zabrakło jednego śruby napinającej. I tak nie używa się suwaka. 4. CD zostało wydrapane przez kopertę i zerwane. Została umieszczona z bazą i uszkodzona. Więc oprogramowanie zostało pobrane ze strony Hayera. Ogólnie to dobry zakup. Więcej kupuję od Babggooda, bardziej czuję się w nim lepiej niż w Ali Express.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2020

    Doskonały mikroskop z dobrym aparatem. Jedynym problemem jest to, że strażnicy są zbyt miękcy, a podręcznik nie był w porządku Zmontuj film tutaj: https://youtu.be/bOY_xNnLynI

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Paczka dotarła prawie nieuszkodzona. Skrzynka polisterenu była lekko popękana, ale pomimo tego mikroskop i wszystkie części były nieuszkodzone. Ogólnie rzecz biorąc, mikroskop działa ładnie. Jest kilka rzeczy, które nie są dla mnie idealne i mogą być lepsze: 1) Otrzymałem wtyczkę zasilającą USA, która nie jest używana w Republice Czeskiej. Wymieniłem nową wtyczkę w okrągłym świetle i kupiłem nowy adapter mocy do kamery. 2) Cztery gumowe przyciski na dolnej stronie podstawy nie były w tej samej płaszczyźnie, więc podstawka była lekko kołysana. Jeden z gumowych przycisków miał dziurkę głębiej wyciętą w podstawie, więc dodałem metalowy podkładek, żeby to częściowo naprawić. Innym sposobem, jak rozwiązać ten problem może być lekkie przecięcie gumowych przycisków. 3) Oprogramowanie komputerowe (podłączenie USB) dla kamery nie pozwala na ręczne ustawianie ekspozycji, białej balansu i numeru ISO. Menu aparatu pozwala na ustawienie jedynie nieznacznej korekty ekspozycji i korekty balansu białego (tylko w przypadku połączenia przez hdmi). Pomimo tego, wszystkie próby zmiany balansu bieli w aparacie były nieskuteczne i wszystkie obrazy mają ten sam kolor w różnych ustawieniach balansu białego (wydaje się, że nie działają prawidłowo). Fakt, że kamera nie pozwala na pełną rozdzielczość (34 megapiksele) obrazów przez USB do komputera uważam za bardzo ograniczony. Mam nadzieję, że wszystkie te rzeczy (rezygnacja ręczna, biała równowaga, pełna rozdzielczość za pomocą USB...) zostaną zmienione i zmodernizowane w nowych modelach aparatu mikroskopowego i oprogramowania. 3) Nitka dla obiektywu pomocniczego wydaje się być wykonana raczej nieścisle (nieco krzywa) i obawiam się, że będzie miała raczej krótki okres użytkowania, jeśli obiektyw pomocniczy często wymieniany. 4) Stojak jest lekko niestabilny, jeśli ramiona są ustawione w maksymalnym stopniu, ale można to łatwo naprawić, dodając pewną wagę do podstawy... Uwaga ogólna: Pomimo wszystkich małych wad wymienionych powyżej, jestem zadowolony z tego produktu. Zalecałbym kupno.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    O microscópio é de boa qualidade, o vendedor respondeu as minhas perguntas. De Espanha para Portugal demorou cerca de 30 dias. A câmara aparenta ter apenas 2mp! No geral fiquei satisfeito.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft107 201
    • Ft163 956
    • Ft154 497
    • Ft88 283
    • Ft132 425
    • Ft91 436
    • Ft23 645
    • Ft145 668
    • Ft49 159
    • Ft75 018
    • Ft198 838
    • Ft125 457
    • Ft30 588
    • Ft161 355
    • Ft252 242
    • Ft94 589
    • Ft95 850
    • Ft3 639