Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2021

    I got it without the charger. So what's the use for me. Where the charger is available? I liked the watch. It is of good quality. But to get the charger, what do I need to do?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Wspaniały zegarek Jak pokazano W aplikacji Tylko 3 twarze Mam nadzieję, że następna wersja doda więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Podoba mi się ten zegarek. To praca, dobry Boże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Całkiem interesujący zegarek. Podoba mi się ładowarka, wirtualna kopia ładowarki do mojego starego zegarka Garmina, ale plastikowy but wydaje się cieńszy i być może bardziej podatny na złamania niż mój Garmin. Bawiłem się zegarkiem i połączyłem go z moim zegarkiem Motoroli, nowym telefonem, który kupiłem, by wymienić stary telefon, który żył długo, ale nie prosperował. To nagła śmierć, tak jak mój krewny, który był moim właścicielem, a ponieważ mieszkam blisko końca świata, skorzystałem ze sprzedaży Verizon i dostawy na drugi dzień, by otrzymać zastępstwo. Nie wiem, jak przesłać nowe twarze do tego zegarka, ale wierzę, że to możliwe. Być może potrzebuję dodatkowego oprogramowania na moim androidzie, aby go uaktualnić, po prostu zainstalowałem oprogramowanie zalecane przez zegarek i jest zakodowane, aby skierować mnie do pobrania. Chyba mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z zegarka, chociaż nie czuję zakrzywionego ekranu, może krzywa jest poza moimi starymi oczami do wykrycia, kto wie. Myślę, że mi się spodoba. Mój lekarz zawsze wypytuje mnie o moją temperaturę, to znacznie ułatwi życie, niż stara rurka wypchana rtęcią w apteczce. Szybka podwójna kontrola wykazała, że dokładność zegarka jest prawie 100% w odniesieniu do temperatury. Mój mankiet ciśnienia wskazuje, że zegarek jest w kilku cyfrach w górę lub w dół, ale to może się zmienić, jeśli poruszasz się na krześle między kontrolami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Tylko 7 dni, aby dostać się do Grecji, zadziwiająco szybka dostawa. Zegarek ma wiele twarzy do wyboru, wiele z nich jest naprawdę ładnych i nowoczesnych. Mój smartfon pobiera każdą twarz bardzo powoli, jak 10 minut, aby ją zsynchronizować i nie wiem, czy jest to problem z aplikacją, czy mój smartfon jest 2 lat. Czujniki (ciśnienie krwi, temperatura, bicie serca, tlen we krwi) wydają się dokładne i precyzyjne. Nie podoba mi się fakt, że nie możesz nacisnąć ekranu, aby rozświetlić wyświetlacz (tylko przycisk boczny i podnosząc nadgarstek, jeśli masz to włączone). Napotkałem problemy z połączeniami przychodzących, ponieważ na początku smartwatch nie wibrował. Kiedy udało mi się wibrować, nie mogłem odrzucić połączenia. Czas trwania akumulatora pozostaje dostrzeżony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Dostałem dziś zegarek i jak na razie dobrze. Pobrano oprogramowanie i połączyło się z moim telefonem bez problemu. Jest wiele twarzy, które możesz ściągnąć. Jestem z tego zadowolony. Kupiłem wiele inteligentnych zegarków w Banggood i wygląda na to, że będzie zwycięzcą. Mam nadzieję, że bateria wytrzyma, jak na razie trzyma się całkiem nieźle. To wszystko za jakiś miesiąc. Dodam jeszcze trochę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    The functions I think work well, although I had problems with the app, but that's not the fault of the watch. It's bigger than I thought, but the finish is nice: nice watch body with a cheap silicone strap. The charging cable was included, and the watch charged. The price/value ratio is perfect.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Υπέροχο ρολόι με 100 διαφορετικά προφίλ για να βάλει κανείς ... Μετράει σωστά παλμούς, οξυγόνο, πίεση. Αυτονομία 7 με 8 ημέρες ....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Πολύ πολύ καλό πάρτε το... Είναι το δεύτερο που παίρνω για να το κάνω δώρο ....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo dobry produkt 👍👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.89
    • US$65.22
    • US$49.99
    • US$23.09
    • US$44.57
    • US$54.31
    • US$21.99
    • US$70.72
    • US$52.67
    • US$55.99
    • US$26.99
    • US$51.94
    • US$25.99
    • US$39.99
    • US$114.99
    • US$38.99
    • US$58.99
    • US$139.99