Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(139)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(139)
    • 5 Star(124)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2021

    Doskonały produkt w doskonałej cenie w swojej ofercie! Bardzo dobra gama . (przenosi się z parteru na drugie piętro mieszkania) Niska rozdzielczość obrazu, ale to nie problem, ponieważ wysoka rozdzielczość nie potrzebuje, jak podczerwień, aby widzieć w ciemności. Jest to wygodne, że monitor ma baterię, dzięki czemu można go wyjąć z zasilania i zabrać w dowolnym miejscu. Dźwięk jest trochę niski, ale twoja praca idzie dobrze! Jest bardzo polecany! Dobra robota, pachniał!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    um produto que vale muito o custo/benefício. a captura de imagens entrega uma qualidade muito boa tanto em ambiente claro quanto escuro para o tamanho da tela. a intensidade do sinal de comunicação não caiu mesmo estando em outro cômodo bem distante. achei fraco somente a transmissão de áudio, fiz um teste com o receiver próximo à tv e mesmo com o volume do monitor no máximo o áudio ficou baixo. EN a product that is very cost-effective. image capture delivers very good quality in both bright and dark environment for the screen size. the communication signal strength did not drop even though it was in another room far away. I found only the audio transmission weak, I did a test with the receiver close to the TV and even with the monitor volume at maximum the audio was low.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    9/1 zamówienie 19/1, odbiór z czeskiego magazynu! Ma bardzo dobre zdjęcie, można usłyszeć i porozmawiać z kamerą. Kamera nie działa bez kabla. Monitor działa normalnie i bez kabla. Ale ogólnie, jest warta swoich pieniędzy za to, co oferuje

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Szybka dostawa, opakowanie trochę słabe, ale gotowe. Z testów, które zrobiłem, sprzęt jest idealny w tej cenie. Satysfakcjonująca jakość obrazu, ważne jest odległość między domem i jest to brutalne, test wykonane z odległości większej do co najmniej 15 metrów z dwóch sypialni i pokoju w środku i zawsze doskonały znak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Kamery są zajebiste! Super szybka dostawa!Pakiet był doskonały i bardzo dobrze chroniony! Super, jak zawsze Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Wszystko działa dobrze, zadowolony z produktu. /Kupimy jeszcze raz. Produkt jest niesamowity, całkowicie polecam do zakupu. /Kupimy jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Świetny produkt! Dzięki Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    a entrega demorou devido a confusão com a morada. depois de tudo esclarecido chegou rápido. muito bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Używam go już przez 4 miesiące.Niesamowita jakość produktu, świetna ostrość obrazu i noktowizory również!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Działa świetnie. Jestem bardzo zdumiony tym produktem. Kupię ponownie, jeśli będzie trzeba. Dostawa do Chorwacji trwała około 3-4 dni roboczych.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 658
    • Ft11 004
    • Ft11 004
    • Ft11 633
    • Ft5 343
    • Ft7 230
    • Ft10 690
    • Ft30 189
    • Ft10 375
    • Ft24 213
    • Ft4 611
    • Ft9 432
    • Ft9 746
    • Ft8 803
    • Ft10 061
    • Ft8 174
    • Ft10 690
    • Ft44 675