Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(226)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(226)
    • 5 Star(202)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2020

    Doskonały produkt, najlepsze koszty i korzyści jakie znalazłem. Szukałem na brazylijskim rynku średniej ceny niani, większość wydawała się dobra, ale mieli bardzo wiele negatywnych komentarzy, to mnie dość wystraszyło, a wartość to co najmniej 500,00. Znalazłem to z dużo większymi zasobami niż inne za nieco ponad połowę ceny. Przybycie dzisiaj jest testowane tylko przez kilka minut, jakość wideo wydaje się być doskonała. Nie udało mi się jeszcze sprawdzić widoku nocnego, ale nie znalazłem sposobu, by rozmawiać przez monitor i dźwięk przejść do kamery, funkcji, którą według ciebie ma w opisie. Poza tym, doskonały produkt.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Jeszcze go nie przetestowałem, ale przyszedł prosto i dotarł super szybko!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2020

    Niezły zakup. Produkt przyszedł. Warto to kupić, jeśli masz dziecko

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Doskonały produkt w doskonałej cenie w swojej ofercie! Bardzo dobra gama . (przenosi się z parteru na drugie piętro mieszkania) Niska rozdzielczość obrazu, ale to nie problem, ponieważ wysoka rozdzielczość nie potrzebuje, jak podczerwień, aby widzieć w ciemności. Jest to wygodne, że monitor ma baterię, dzięki czemu można go wyjąć z zasilania i zabrać w dowolnym miejscu. Dźwięk jest trochę niski, ale twoja praca idzie dobrze! Jest bardzo polecany! Dobra robota, pachniał!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Przybyli bez uszkodzeń, wszystko gotowe. Testowane i wszystko działa jak należy. Wymiary ekranu są dobre. Dobry wizerunek, zarówno dzień jak i noc.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    ok zelo zadovoljen. Hitra dostava.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Kamery są zajebiste! Super szybka dostawa!Pakiet był doskonały i bardzo dobrze chroniony! Super, jak zawsze Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    a entrega demorou devido a confusão com a morada. depois de tudo esclarecido chegou rápido. muito bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Używam go już przez 4 miesiące.Niesamowita jakość produktu, świetna ostrość obrazu i noktowizory również!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Szybka dostawa, opakowanie trochę słabe, ale gotowe. Z testów, które zrobiłem, sprzęt jest idealny w tej cenie. Satysfakcjonująca jakość obrazu, ważne jest odległość między domem i jest to brutalne, test wykonane z odległości większej do co najmniej 15 metrów z dwóch sypialni i pokoju w środku i zawsze doskonały znak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$39.99
    • US$19.99
    • US$38.99
    • US$94.99
    • US$38.99
    • US$38.10
    • US$159.38
    • US$189.99
    • US$15.99
    • US$59.99
    • US$11.99
    • US$33.99
    • US$39.99
    • US$13.99
    • US$35.90
    • US$32.99
    • US$21.99